Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden esetben a férfi mondja ki először, hogy "szeretlek"?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 19. 13:27
1/10 anonim válasza:
Igen. A nőknek tilos. Angliában az 1300-as években nők ezreit küldték bitófára ez miatt.
2/10 anonim válasza:
a párommal így volt, egyébként szerintem a nők gyakrabban mondják ki előbb
3/10 anonim válasza:
Nekem 3 kapcsolatból mindhárom kapcsolatban előbb mondta ki a párom, mint én. Nekem több idő kell, még ki tudom mondani. Nem tudom miért van ez.
22/l
4/10 anonim válasza:
Tök mindegy, csak ne hazugság legyen...
5/10 anonim válasza:
Szerintem idealisabb ,hogyha a pasi mondja ki elobb,mert ha a lany mondja,akkor azzal vissza is elhet es kihasznalhat.Sajnos elofordulnak ilyenek,de nem minden esetben!
6/10 anonim válasza:
A nö. Én kb 20 éve nem mondtam ki senkinek. Nem a szavakban kell ezt megteni.
7/10 anonim válasza:
Ez hülyeség. Én férfi vagyok, de csak akkor mondom ki, ha így is érzek. De még így is csak akkor, ha érzem a nő viszonozza az érzelmeim.
Nekem olyan barátnőm még nem volt, akinél én mondtam volna előbb. Ha lett is volna, miután nagy felindulásomban elmondtam, másnap közölte, hogy ő nem akarja folytatni, tehát igazán nem lett belőle kapcsolat.
Tapasztalatból azt tudom mondani, inkább érezze rajtad, mint mondd, és agyaljon, hogy vajon mit is szeretnél.
8/10 anonim válasza:
13:57 A nők ugyanúgy visszaélnek vele és kihasználják. Én meg is fogadtam, h ha lesz még valaha bnőm, nem mondom ki, amíg ő nem mondja.
9/10 anonim válasza:
Nem, de a nők ezt is elvárják, mert akkor az illető nem szereti őket.
10/10 anonim válasza:
Nekem is a párom mondta először!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!