Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
G.gabor 17 kérdése:
Nem tudom mit tegyek! Valaki?
Figyelt kérdés
végre lett egy barátnőm,ő az első,de a sors fejbecsapott egy gumikalapáccsal,vagy ez az élet morbid humora,de a lány 130 kilóméterre lakik tőlem.teljesen egymásba szerettünk,rentgeteg közös van bennünk,és a személyes környezetünkben is.nagyon szeretem és sokáig vele szeretnék lenni.nem tudom,hogy hogyan legyen az egész(u.i.:én 17 éves vagyok,a lány pedig 16)2013. aug. 15. 19:40
1/5 anonim válasza:
Necces dolog, nem is kerestek még pénz sincs igazán hacsak anyu apu nem ad, suli miegymás. Szóval elég necces.
2/5 A kérdező kommentje:
van pénzem,mert nyáron elmentem diákmunkára,meg suli közben is lesz pénzzem,ugyhogy a pénz nem akadály
2013. aug. 15. 19:53
3/5 anonim válasza:
Akkor felülsz a buszra/vonatra és ennyi. : )
Ha eléggé szeretitek egymást, akkor a többórás utazás se akadály. Sok sikert!
4/5 anonim válasza:
akkor te még szerencsés is vagy. nekem is lenne gy lány de nincs pénzem leutazni hozzá, de ennél is rosszabb, hogy hiába is adom be az önéletrajzom sehol sem jelzenk még vissza sem :(
5/5 A kérdező kommentje:
Figyelem!Senki ne költsön nőre távkapcsolatban!!Hagyjátok ott a francba,és hallgassátok meg ezt a számot,attól talán rendbe jöttök,mert a csaj úgyis elfog hagyni!!! https://www.youtube.com/watch?v=LoQYw49saqc
2013. aug. 22. 09:26
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!