Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm megcsalt, mit tehetnék?
Ez már a második alkalom, 1X már megcsalt, akkor megbocsátottam és úgy néz ki, hogy most is megfogok.....Annál az alkalomnál rajta kaptam őket, aztán egy "kisebb" vita alakult ki aminek az lett a vége,hogy a pasit 3 törött bordával szállították kórházba!Akkor az volt a szerencsém, hogy a srác nem pereltbe. A mostani alkalomnál a barátnőm vallotta be a dolgot(Most másik pasival csalt meg akit elég jól ismerek és azóta,hogy tudom ezt, természetesen kerülöm,hisz nem szeretnék börtönbe kerülni).....Szóval szeretnék tanácsot kérni:Mit tehetnék, hogy ne forduljon többé elő ilyesmi? Úgy érzem nem tudok többet tenni a kapcsolatunkért:Szinte állandóan dolgozok(orvosként),aminek meg is van az eredménye gondolok itt pénzre!Amikor nem dolgozok mindig vele vagyok,és olyankor teljesen jól meg is vagyunk.....A szexel sincs semmi probléma,szóval tényleg nem tudom, hogy miért teszi ezt velem.Ha Őt kérdezem csak, annyit mond,hogy Ő sem tudja és ha nem akarok veszekedni akkor skip-elni kell a témát.....Kérem aki tud az adjon tanácsot ,nagyon elvagyok keseredve!Válaszokat előre is köszönöm.....
22/f
UI:Kérlek olyat ne írjatok,hogy dobjam ki mert nagyon szeretem és nem tudnék nélküle élni!
1: Orvosi egyetemet te még csak messziről sem láttál, ez tuti. De valószínűleg másfajta egyetemet sem.
2: A csajod mindig félre fog dugni, nem tudsz csinálni semmit
3: idióta vagy, hogy a pasit bántod (persze a 3 borda nem igaz, mert paprikajancsi vagy), a csajod tartozik neked hűséggel, nem a srác aki megdugta. Akkor sem ha a legjobb barátod.
4: Ne szakíts vele. Jó csaj az. El kell fogadni hogy ilyen, szerezz te is csajokat magadnak, csináljátok hármasban, négyesben és már mindenki boldog is.
5: tök felesleges hazudoznod össze-vissza, akkor is kapsz tanácsot, ha egy szürke, hétköznapi ember vagy.
Elárulom, van olyan nő,aki nem csalja meg a párját.
Ha neked így jó,hogy folyton megcsalnak, csak sajnálni tudlak....
Miért teszi? mert tudja, megteheti veled...:(
Megérteném, ha sok év házasság, több közös gyerek miatt mérlegelnéd a megbocsátást,de 22 évesen,még előtted az élet!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!