Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tehetnék most? A kérdés túl rövid.
A barátom ma este ért haza gólyatáborból,és mintha teljesen kicserélték volna. Félek,hogy mostantól,hogy egyetemista lesz,megváltozik a viszonyunk. Nem akarom,hogy csajozzon,hogy másokkal akarjon lenni,és állandóan bulizzon.
Nekem hiányzik,ő ezt nem fogja fel,nem is keresett,amíg ott volt:( Azelőtt nem volt gond.:"(
Hát ha egész idő alatt nem keresett, azért az gáz. Nem jutottál eszébe egyszer sem?
Gondolom túl jól érezte magát, és elfelejtett, bizonyára csinált dolgokat, vagy megtetszett neki valaki.
Én is ugyan ebben a helyzetben vagyok a barátnőmmel (1,5 évvel idősebb most van gólyatáborban) én direkt mondtam neki h érezze jól magát kapcsolódjon ki és ismerkedje, de engem felhív napjápand min 1-2 szer
Hát én is itt ülök így hajnalban és várom hogy hívjon
Szerintem várd meg míg vége a tábornak, aztán ha hazajön durcizz be egy kicsit, és várd meg mit reagál. ha visszatér a régi énje akkor semmi baj, ha nem akkor sajnos ez ne ma ti utatok :)
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!