Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megválaszolnád nekem ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megválaszolnád nekem ezt a pár kérdést?

Figyelt kérdés
Arra lennék kiváncsi, hogy te mit vársz el a szerelemtől? Megkapod e a párodtól és, hogy te ugyan azt adod e vissza. Előre is köszönöm a válaszokat. Kort is írjatok.

2013. aug. 6. 13:50
 1/7 anonim ***** válasza:

Mit várok el, ezt még nem fogalmaztam így meg:) Amit megkapok a páromtól, és szerintem ettől vagyok vele boldog: hogy jó nőnek, jó anyának érzem magam mellette, érzem, hogy szeret, biztonságot ad minden téren, mellettem áll a döntéseimben, szereti a gyerekeinket, szabadságot kapok tőle, tehát nem korlátozza a személyiségemet, segít mindenben, számíthatok rá, nagyon jó vele a szex, mindig kedves hangnemben beszél velem. Én igyekszem ugyanezeket megadni neki. Úgy tűnik, sikerrel. Ő is boldognak vallja magát. 12 éve vagyok beleesve, nekem ő a legjobb pasi a világon:)

37/N

2013. aug. 6. 14:02
 2/7 anonim ***** válasza:
Sok beszélgetést, törődést, vágyaink összehangolódását, simogatást, szexet, meg mossa a hátamat fürdésnél, szeresse a gyerekeinket és engem feltétel nélkül, ne ócsárolja az anyósát ha nincs rá oka, kitartást, minden napi nehézségek megoldásában segítséget. Ez nálunk kölcsönös. 44/ nő. 23 . éve házas a szerelmemmel.
2013. aug. 6. 14:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Figyel rám, beszél velem, meghallgat, törődik velem, én vagyok a legfontosabb. Ez vissza ugyanígy.
2013. aug. 6. 14:11
 4/7 anonim ***** válasza:

Egy kapcsolattòl szerelem nélkül, sok mindent elvárhat az ember.

Viszont egy szerelemtől?Ha mindketten szerelmesek vagytok, fel sem merül a kérdés.

Elfogadod amit kapsz és nem vársz cserébe semmit, csak örülsz, hogy adhatsz.

Ha pedig nem érzed a másik szerelmét, nem kezdesz el aggódni, hogy ő kevésbé szeret téged.Mert szerelmes vagy!

És a szerelemben érzi először az ember, hogy nem függ a másiktól.

2013. aug. 6. 15:17
 5/7 anonim ***** válasza:
"Hogy nem függ a másiktól." Ezt a szavaidat kifejtenéd.
2013. aug. 6. 17:38
 6/7 anonim ***** válasza:
67%

"És a szerelemben érzi először az ember, hogy nem függ a másiktól."

Mivel szerelmes vagy, ezért "tudod", hogy a párodnak mindent megadsz amit csak tudsz, és talán még többet is annál.

Szabadságot és tiszteletet.Egy őszintén szerelmes ember, azért nem függ a másiktól, mert tudja és érzi, hogy ennél többet nem tehet, és nincs veszítenivalója.Mindent megtett azért, hogy a párja érezze, mennyire is szereti őt.És nem várja el, hogy mindezt viszonozza, ezért nem függ tőle.

Éberen és nagy nyugalommal a szívében teheti a dolgát a hétköznapi életben.Amennyiben viszonzott a szerelem ez még jobban erősíti a függetlenség és szabadság érzését.

Ha szerelmes az ember és mégis függve érzi magát a párjától, nem bír nélküle létezni ezt érzi.

Ez abból ered, hogy nem engednek egymásnak és önmaguknak sem elég szabadságot, ezért csak egymás mellett szerelmük jelenlétében érezhetik és élvezhetik mindezt.

Csak kicsit el kell vonatkoztatni a beidegződött megszokott reakcióktól ,lereagálásoktól.

Két őszintén szerelmes ember, arra keresi a módot, hogyan erősödhet a szerelmük.A lehetőségek adottak.Az emberen múlik mit és hogyan használ.

A szerelem nem múlandó.Az elmeállapot változhat a kezdeti hév.

2013. aug. 6. 18:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a szerelem meg igenis múlandó HA HAGYOD. Ezért kell folyamatosan szítani a tüzet. Nem függünk egymástól ??? Szerintem mindenben. Sőt néha kompromisszum is kell . Nem biztos hogy minden nézetetek egyezik.
2013. aug. 6. 18:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!