Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dzsonibrávó kérdése:
Szerelem vagy Barátság?
Figyelt kérdés
A lány 19 én 24 éves vagyok . Soha nem volt hosszú távú kapcsolatom mindig 1-2 hónaposak . De valahogy vele más mint a többi lánnyal, jól megértjük egymást, és most 3. hónap után fúra érzés kavarog bennem állandóan, egyik pillanatban még majd megveszek érte, másikban meg barátként tekintek rá, testiségnél is büntudatom van hogy kihasználom stb, mert én csak barátként gondolok rá. Már beszélgettünk is róla. Nem tudom mit csináljak. Mondjuk 1 hónap után összeköltöztünk és állandóan együtt vagyunk , lehet ez is gond ??? Mindig szingli voltam , szabad, lehet sok ez így ?? De ő az a lány akivel tényleg hosszabb időre terveznék.#szerelem #Barátság ?
2013. aug. 6. 11:58
1/5 Bummer válasza:
A szerelmed az igaz barátod is. Van ahol barátságból fordul át idővel.
De több eset is lehet. Egyrészről vele mint baráttal tudat alatt jó lenni, mert biztonságot nyújt, hogy van egy állandó "társ" melletted, valahol hiányzik ez neked.
Másik, hogy többet érzel, de mivel még nem voltál ilyen helyzetben nem tudod kezelni, illetve az érzelmeid nem tudod értelmezni. Javaslom ne agyalj rajta, ebben az esetben igaz az, hogy csak "sodródj az árral". :)
3/5 A kérdező kommentje:
Lehet, sohasem éreztem még így. Hagyom, hogy vigyen az ár :) és majd alakul. Gondoltam arra is hogy egy pici szünet mert állandóan együtt vagyunk, illetve pontosabban most ez megy :S, neki nagyon rossz, én meg folyton agyalok , kattog az agyam szerelmes vagyok?? Lehet full hülye vagyok :S
2013. aug. 6. 12:13
4/5 Narancska :) válasza:
Ha tényleg szereted akkor vele maradsz és megy minden ugyan úgy :) mert ha ezzel őt is és magadat is kínzod abból nem lessz jó, és hogyha ő is tényleg szeret akkor szeressétek egymást... :)
és hagyd, hogy vigyen az ár :) :D
5/5 A kérdező kommentje:
lehet nem kattogok rajta tovább :). Szeretni biztos szeretem :), szerelemmel azt nem tudom de nem agyalok most már ezen !
2013. aug. 12. 14:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!