Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiuk ti csak dugni akartok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk ti csak dugni akartok?

Figyelt kérdés

Nah arrol van szó,hogy mostanába azt hallom hogy milyen jo a "barátság extrákkal" és,hogy gyerekes a felfogásom mert én nem ilyen Nő vagyok! Én nem egy éjjszakás vagy több akarok lenni! Kapcsolatot keresek,hogy szeressenek ...

Tényleg ilyenek az emberek vagy csak rossz köröket találtam be?

20L

2013. aug. 2. 15:40
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
kivétel mindig van
 2/23 anonim ***** válasza:
62%
gyere próbáld ki az 1 éjszakásat, és megérted miért jó az :P
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
a legtöbb ilyen "barátság extrákkal" kapcsolatból is normál kapcsolat lesz, mert az egyik vagy mindkettő, idővel úgyis többet akar :)
2013. aug. 2. 15:41
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
nem tetszel annyira, hogy szerelmes legyen beléd, ezért nem akar megbántani és csak az igazat mondja. Barátnál meg jobban tetszel nekik :)
2013. aug. 2. 15:42
 5/23 anonim ***** válasza:
82%
Az egy éjszakás marhán nem azonos a barátság extrákkal témával :) Kicsit járj utána mielőtt morogsz. A barátság extráknál hosszabb távon elégítitek ki egymás igényeit ami sokkal jobb mint fűvel-fával összefeküdni... 23/F
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Kajálni se lenne rossz néha.
 7/23 anonim ***** válasza:
73%

Kapcsolat= Szex + egyéb nem kívánt bonyodalom mint hisztizés, és a többi.

Egyéjszakás= Szex mindenféle nem kívánt bonyodalom nélkül.

2013. aug. 2. 15:43
 8/23 anonim ***** válasza:
72%
én nekem már csak a szerelem is elég lenne csak smacival,aztán idpővel dugi is :))
2013. aug. 2. 15:44
 9/23 anonim ***** válasza:
Akarnák, de ahelyett itt b...om el az időmet!
2013. aug. 2. 15:46
 10/23 A kérdező kommentje:

Értem én fiuk de én nem vagyok ilyen,hogy dugunk mert szügségletünk van :) Én hűséges és nem ilyen lány vagyok ..én arcon tudnam köpni magam ha igy...

Lehet, hogy jó meg minden de valahogy nekem nem fekszik de ettől még szerintem nem gyerekes a gondolkodásom szerintem!

Meg most nem akarok egy használt szar lenni..rem érthető vagyok..xd ezért érdekel,hogy ez a gondolkodás miért lenne gyerekes?

2013. aug. 2. 15:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!