Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk ti csak dugni akartok?
Figyelt kérdés
Nah arrol van szó,hogy mostanába azt hallom hogy milyen jo a "barátság extrákkal" és,hogy gyerekes a felfogásom mert én nem ilyen Nő vagyok! Én nem egy éjjszakás vagy több akarok lenni! Kapcsolatot keresek,hogy szeressenek ...
Tényleg ilyenek az emberek vagy csak rossz köröket találtam be?
Vannak sokan olyanok akik csak az egy éjszakás kalandot keresek.. De nem mindenki!!
Szóóóval szerintem akkor rossz körökben keresed a szerelmet...
17/F
2013. aug. 2. 15:54
13/23 A kérdező kommentje:
Ez nem általánosítás volt! És köszönöm a válaszokat!
2013. aug. 2. 15:56
14/23 anonim válasza:
en komolyatszeretnék ,de mivel amolyan massziv féfi vagyok a csajoknak nem jövökbe . Mert nekik gizda vagy izmos selejt kamu fiuckák kellenek ,de mikor megjarja nyavajonak de akkorse akarnak egy tisztességes fiut :( igy végül tarkeresőn probalkozok .
27f
2013. aug. 2. 16:02
15/23 anonim válasza:
ez nálam így működik: a legjobb egy olyan barátnő lenne aki elvarázsol a szépségével, aki felkelti az érdeklődésem a személyiségével és aki magához láncol a szexel.
de mivel ez jelenleg nem reális elvárás, így az is elég ha szexi, de ez esetben csak szex és más semmi.
egyszóval du*gni nem kell olyan jó csaj, oda elég ha jó vele az ágyban és könnyen kapható.
tehát a kérdésedre a válasz: nem csak du*gni akarunk, de van aki csak arra jó...
26F
2013. aug. 2. 16:03
16/23 anonim válasza:
Nem nem csak dugni akarunk csak bennünk erősebb a párzási ösztön.
2013. aug. 2. 23:16
17/23 anonim válasza:
Én 20 éves fiú vagyok és nekem a kérdésre a válasz az hogy nem. Nincs is volt még barátnőm nem is volt soha eddig, még csak nem is "nagyon" értem hozzá egy lányhoz sem, úgyhogy vannak kivételek, én is kapcsolatot keresek, de sok lány ahogy elnézem vagy a pénzes 30-40 éves férfiakra mennek rá, vagy a kis bu@i nagyképű újgazdak tinédszer srácokra, vagy az "elérhetetlen" pasikra stb stb.. Persze vannak itt is kivételek mint mindenhol de a legtöbb az ilyen. 20/f
2013. aug. 3. 01:11
18/23 anonim válasza:
nem ez nem igaz örülök hogy vannak hozzád hasonló lányok csak tudod belőled is kevés van mint ahogy felteted a kérdést gondolom te is szembesültél vele hogy a te normális gondolkodásod a többség szerint "gyerekes" közben meg csak ők a ***vák szerintem 1 nőnek sokkal töbkéne hogy lefeküdjön valakivel és ha már lefekszik nem a másikat keresi 3-év múlva jobb esetben hanem próbál vele maradni stb ... csodálkoznak az emberek hogy nem jön össze nekik semmi amikor nem tesznek érte semmit! igazából nem is akarják hogy összejöjön szerintem :/ mind1 a lényeg hogy szerencsédre vannak még olyan férfiak mint én akik így gondolkoznak pl: barátiköröm és még rengeteg ember szal csak keresgélj és ne dőlj be elsőnek és ha már megvan a igazid azzal életed végéig annyit szexelhetsz amennyit akarsz reggeltől estig nem kell oda mindig más
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!