Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Pasik! Leírnátok hogy milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Leírnátok hogy milyen jeleket adtok akkor, ha csak dugni akartok, és akkor ha komoly kapcsolatot?

Figyelt kérdés

kíváncsi lennék ezt hogyan lehet eldönteni.

előre is köszi :)

2009. nov. 10. 17:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
40%
Hűha, ha ezt most elmondanánk oda lenne minden varázs...
2009. nov. 10. 17:24
 2/11 A kérdező kommentje:

naa kérlek :)

úgyse fogja minden csaj elolvasni ezt. és lehet hogy így is lefeküdnék vele, csak hogy ne éljem bele magam.

2009. nov. 10. 17:25
 3/11 A kérdező kommentje:
ja, és az egyértelmű hogy dugni (is) akar. csak hogy akar e mást is :D
2009. nov. 10. 17:28
 4/11 anonim ***** válasza:
38%
ez hadititok. de annyit elárulhatok, hogy kezdetben mindenki csak dugni akar. a szerelem később jön, ha véletlen kiderül, hogy akkor is jó a csajjal, ha épp nincs szex. de a fontossági sorrendet be kell tartani.
2009. nov. 10. 17:29
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Most csak magamról tudok beszélni, ha én csak dugni akarok, annak általában gyorsan érvényt is szerzek, vagyis ha nem jön össze továbbállok. Csak az kitartó, aki nem csak dugni akar. Ha könnyen adod magad könnyen dobnak.
2009. nov. 10. 17:30
 6/11 anonim ***** válasza:

én pont ilyen helyzetbe vagyok h nem tudom h csak dugni akar v sem :D

már kb 3 hónapja megy a huzavona :D

pasik légyszi írjátok már meg, mert nem így akarom elveszteni:S

kérdező! bocsi h bepofátlankodtam:$

2009. nov. 10. 22:40
 7/11 A kérdező kommentje:
semmi :) de pasiik választ!
2009. nov. 11. 17:24
 8/11 anonim ***** válasza:
95%

Az uccsó válaszolónok irnám hogy ha 3 hónapot veled van akkor nem csak szex kell neki!:)

ha csak fektetni akar akkor valószinű hogy az első két hétben már nagyon tapiz, nagyon nyomul..aztán ha egy hónapig kb nem adod magad akkor keres mást. feleslegesen nem fog energiát fektetni abba ami nem éri meg neki.

ha meg nem csak szexre kellesz neki akkor próbálja mindig azt nézni neked mi a jó, mindig kedves, igyekszik megfelelni neked, nem tépi rólad a nadrágot az első este...stb:D

reméle tudtam hasznos válaszokat irni.:D

20f

2009. nov. 12. 21:07
 9/11 anonim ***** válasza:

köszi az utolsónak:) remélem a kérdezőnek is segített:)

am nem tépte le még a nadrágom :P szóval nem sietett, csk azért kérdeztem, mert nem járunk:)

2009. nov. 13. 16:15
 10/11 anonim ***** válasza:
78%
Sziasztok szerintem itt a fő baj a nők hozzáállásában keresendő a nők azt várják el hogy a férfi kezdeményezzen és nem csak a szexben .. mindenben.. a nők egoisták egy kicsit ebből a szempontból. én ezért vagyok meleg
2010. márc. 25. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!