Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek viszonzatlan szerelem?
Először is van egy fiú akivel együtt voltam 2 hónapig utána szakítottunk mert ő állítólag nem szeret.De én tudom hogy ez nem igaz, mert többen mondták már.A lényeg hogy miután szakítottunk nem beszéltünk egy hónapig utána felkeresett és elkezdett kérdezősködni rólam és hogy van- e pasim? Néha-néha szoktunk beszélgetni, párszor találkoztunk is és egyszer csak megcsókolt, és kérdeztem tőle hogy mi változott mióta együtt voltunk? Azt mondta semmi de nem tudna nélkülem lenni. Többet érez irántam mint barátságot de ő nem akar most párkapcsolatot. Azóta csak párszor beszéltünk, nekem ez nagyon hiányzik, ráadásul ő az utca végén lakik. mit lépjek felé? Mondjam meg neki hogy próbáljuk meg újra vagy nem?
L/17 F/21
Én a helyedben nem erőltetném inkább várnék egy kicsit, hogy ha tényleg nem tudna nélkülem lenni, akkor lépjen ő.
Viszont valamiért én nem látok rá nagy esélyt, hogy újra együtt lesztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!