Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek viszonzatlan szerelem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek viszonzatlan szerelem?

Figyelt kérdés

Először is van egy fiú akivel együtt voltam 2 hónapig utána szakítottunk mert ő állítólag nem szeret.De én tudom hogy ez nem igaz, mert többen mondták már.A lényeg hogy miután szakítottunk nem beszéltünk egy hónapig utána felkeresett és elkezdett kérdezősködni rólam és hogy van- e pasim? Néha-néha szoktunk beszélgetni, párszor találkoztunk is és egyszer csak megcsókolt, és kérdeztem tőle hogy mi változott mióta együtt voltunk? Azt mondta semmi de nem tudna nélkülem lenni. Többet érez irántam mint barátságot de ő nem akar most párkapcsolatot. Azóta csak párszor beszéltünk, nekem ez nagyon hiányzik, ráadásul ő az utca végén lakik. mit lépjek felé? Mondjam meg neki hogy próbáljuk meg újra vagy nem?

L/17 F/21

2013. aug. 3. 15:26
 1/3 Didiiayer ***** válasza:

Én a helyedben nem erőltetném inkább várnék egy kicsit, hogy ha tényleg nem tudna nélkülem lenni, akkor lépjen ő.

Viszont valamiért én nem látok rá nagy esélyt, hogy újra együtt lesztek.

2013. aug. 3. 15:30
 2/3 anonim válasza:
nem akarom megbántani, de ez a pasi vagy egy ...., vagy nincs tisztában az érzéseivel. Szerintem kérdezed emg tőle, mit érez irántad.ha tereli a témát, nyaggatni kell,hogy mondja el! figyelj a jelekre, amik figylmeztetenk, ha hazudik(nem néz a szemedbe, orrot vakar, stb..google.). ha te tényleg szereted, akkor aj neki még egy esélyt, hallgass a szívedre.vagy ha az agyad okosabbat mond, akkor arra.remélem segítettm:)
2013. aug. 3. 15:33
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. Szerintem sincs tisztába mit érez. Igazad van lehet beszélek vele és erre terelem a témát, én szeretnék benne reményt látni még..
2013. aug. 3. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!