Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha egyszer valaki szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egyszer valaki szerelmes volt belém, az az idő folyamán elfajulhat odáig, hogy már nem is tetszem neki, de nem változtam nagyon semmit?

Figyelt kérdés

2013. jún. 28. 13:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen, tapasztalat.
2013. jún. 28. 13:46
 2/6 anonim ***** válasza:

Mindenki változik. Én is jártam már így, és egész más szemmel látom azt a lányt, akiért régen odavoltam.

180 fordulatot vett, de szinte mindenki, ahogy telnek az évek, csak ők, meg mink is férfiak azt hisszük, maradtunk ugyanazok, közben nem, egész más a közvélemény a viselkedésünkről.

2013. jún. 28. 13:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen, ennek szerintem a legfőbb oka, hogy kiszeretett belőled eléggé, esetleg ne adj Isten megutált valamiért.
2013. jún. 28. 13:48
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

persze

senki sem akar örökké szomorú maradni és csak a védekezési mechanizmus része

2013. jún. 28. 13:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Lehet. Nekem is voltak pasijaim akikre ha most ránézek komolyan nem értem, hogy mit ettem rajtuk.
2013. jún. 28. 13:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen, előfordul. Bár ha nem teljesült be a szerelem, akkor szerintem könnyebb előhozni az érzéseket.
2013. jún. 28. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!