Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Viszonzatlan szerelem. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Viszonzatlan szerelem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Fél éve ismerjük egymást és az ismerkedésből hirtelen szerelem lett. Aztán a távolság miatt nem bírta tovább (300 km) és a sulijában talált magának egy fiút másfél-két hónapra, ez idő alatt semmit nem beszéltünk.

Most van egy hónapja, hogy újra beszélünk és most több esély is lenne arra, hogy találkozhassunk, mivel most fogok végezni suliban. Ő benne is lenne, de csak mint baráti alapon és mellé kijelentette, hogy most nem akar egy ideig semmilyen kapcsolatot, de azt is megemlítette, hogy ha készen állna egy új kapcsolatra, lenne esélyem nála, mert kedvel. Én viszont azóta is szeretem, talán még jobban is mint azóta. Próbáltam túllépni az egészen, de nem sikerül. Nem tudom most mitévő legyek, teljesen el vagyok keseredve a helyzet miatt.

2013. máj. 21. 00:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A nemedet sorsolás útján döntjük el.
2013. máj. 21. 00:49
 2/5 A kérdező kommentje:
Mintha nem lenne egyértelmű a szövegből.
2013. máj. 21. 00:51
 3/5 anonim ***** válasza:

Találkoztatok egyáltalán? Nekem nem tiszta... Ha még nem is találkoztatok, akkor bizton állítom: te aztán nem őt szereted, csak egy fantomot! Ha hiszed, ha nem.

Am szerintem felejtsd el...1. nem kellesz neki. 2. ééén nem mennék bele 300km-be. Még is mit vársz?.... Hogy lenne ebből igazi kapcsolat? Nem lehetsz mellette hetente, nem érinthetitek egymás stb stb. Halálra van ítélve.

2013. máj. 21. 00:53
 4/5 anonim ***** válasza:

Sajnos magányos vagy ezt az a csaj teljesen kitudja használni.

Szerintem inkább csak magaddal törődj előbb , mint hogy mással, és a sikeres távkapcsolatokról szóló szart el is képzeld és éld bele magad.

Velem is volt ilyen , de egy nőért max

"20"

km-ert éri meg utazni, verd ki a fejedből majd verd ki a farkad, nyugodtan keseregj rajta és megint verd ki a farkad egy idő után elmúlik, de amit leírtam arra kb 2 év és te is ráfogsz jönni. 20/f

2013. máj. 21. 00:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Emlékeztetnélek téged, hogy bár utáljuk a közhelyeket, és szabadkozunk ha használjuk őket, de csakis azért, mert SAJNOS IGAZAK, és ezt lelkünk mélyén tudjuk jól.

Az ide illő közhely pedig az, hogy:

Ami nem megy, azt nem kell erőltetni.

Jó éjt.

2013. máj. 21. 00:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!