Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Viszonzatlan szerelem?! HELP ME!
Sziasztok! A segítségeteket kérném mert nem tudom mit tegyek :( volt egy közel 3 éves kapcsolatom amit félév elteltével sikerült lezárnom magamban....de rögtön utána jött egy srác aki 2-3 hónapig jött utánam majd nem voltam szerelmes de összejöttünk :) 1hétig bírtam mert bennem volt az ex így szakítottam :( a srác akkoris jött utánam majd eltávolodtunk :(
eltelt kb egy hónap és rájöttem hogy szerelmes lettem ebbe a srácba :( megkerestem és mondta h érez irántam de nem elég ez egy kapcsolathoz neki, illetve h akkor mikor kidobtam megbántottam :( 4x utasított vissza személyesen és sajnálja de ennek ellenére velem volt a legboldogabb életében abban az egy hétben :( nem értem :'(
nem találkozunk csak véletlenül, nem beszélgetünk, nem irogatunk egymásnak :'( hiányzik:'(
MIT TEGYEK?:'(
sehogyan sem tudom elfelejteni :( nagyon sok mindent megígért nekem a szakításunk után is..h mellettem lesz ha kell :( h segít túllépni mert kedvel nagyon és aranyosnak tart meg ilyenek :'( mikor megkérdeztem h ki mondta nekem ezeket?:'( akkor lehajtotta a fejét, annyit mondott h ő és kuss lett :'(
szeretem :'(
amit az előbb írtam kommentbe az történt május 3.-án..azóta semmi
annyi a változás h hajnalban kaptam egy sms-t tőle. h : szeretlek mindent megtennék érted aludj velem.
rá negyedórára: neharagudj nem én írtam...:)
nem tudtam hogyan reagáljak..gondoltam h a haverjaival van
viszont akkor miez?
1., haverjai kihasználják az érzéseimet, mert akkor elmondta nekik
2., esetleg tényleg érez vmit és haverjai így cukkolják
de ez nekem már zavaros :(
írtam neki vissza rá h köszönöm, jólesett, meg hogy furcsa h pont nekem jött egy ilyen sms..örülök h jól szórakoztatok:)
csak ennyit ..látta..nincs válasz
#1 és #4 vagyok
Ha szeret téged, miért nincs melletted? Ha szeret, miért hagyja, hogy a haverjai szórakozzanak veled? Lehet, hogy érez valamit, de hogy még ő maga sem tudja, mit, az is biztos. Ha tudná, akkor eléd állna, őszintén beszélnétek, és együtt lennétek már, nem? Tudja, hogy milyen rosszul esett neked a dolog, mégsem ír semmit, nem keres, még bocsánatot sem kért.
Ezt hagyni kell a fenébe!
Igen, mindenben teljese igazad van! :( egy vàrosban lakunk ès elèg gyakran összefutunk sajnos ès nekem fàj a legjobban hogy semminek nèz, mintha nem lèteznèk :'(
Mindenben hazudott, mondta h mellettem lesz mindig, segit elfelejteni a multat mert kedvel ès nem akarja h szenvedjek :'( bàrmi àron de nem fogja hagyni :'(
Nem ilyennek ismertem meg :( nem èrtem :'(
Nagyon köszönöm h szànsz ràm az idődből!
Sajnálom, hogy ennyire szenvedsz. Ne aggódj, tudom, hogy milyen ez! Teljesen mindegy, hogy melyik oldalát nézed, mert mindig csak az kerekedik ki belőle, hogy nem szeret, nem akar semmit.
1. Megbántottad őt régen? Lehet. Visszavágás? Akkor máris felejtős az egész.
2. Megbántottad, megbocsátott neked? Most már akarnád őt. Együtt vagytok? Nem.
3. Ha azt sem tudja, hogy most mi legyen, akkor pedig megint csak nincs értelme, mert ha szeretne, akkor mire várna.
Kár szenvedned miatta. És szívesen áldozok ennyit az időmből rád.
Nagyon aranyos vagy és tényleg magyon szépen köszönöm !!:)
Elfelejtem ezt a srácot mert igy lesz nekem is a legjobb..
Viszont megjelent az exem h jóba akar lenni velem.
Komolyan elegem van már a fiúkbol :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!