Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a velemenyetek? Az exemrol?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a velemenyetek? Az exemrol? Erthetetlen. Nem tudom. Dobot egy csja miatt miert nem mondta el hogy nem kellek? Miert keresset kifogast?

Figyelt kérdés
2010 ben kezdtunk el beszelgetni decemberben de valah megszakadt a kapcsolat h hogyan azt nem tudom..aztan 2012 ben felkerestem...beszelgettunk meg minden nagyon rendes sracnak tunt,jo velemenyel is vannak rola a mai napig..en akkor majusban ket fiuval beszeltem vele meg (nevezzuk andrisnak)andrissal es andris hamarabb mondta h talalkozni szeretne igy vegul andrissal jottem ossze..5 hetig voltunk egyutt..szakitas utan egy honappal (mikor mar ugy ereztem h jo lenne felejteni..mert nem kaphatom vissza..) ujra beszelgetni kezdtunk sokaig vigasztalt nagyon megszerettem a belsojet szinte imadtam mindig rendes volt figyelt ram,ott volt ha szuksegem volt valakire,figyelt arra amit beszeltem en pedig halalosan beleszerettem..2 fiut szeretek az exem meg andrist lehet h lehetetlenek tunnik de mindketojuket igazan szerettem/szeretem,jarni kezdtunk de mar elso heten tudtuk h komoly..dult a nagy szerelem..de ekkor meg nem is taliztunk..2 het jaras utan sikerult h talalkozhassunk kulsoleg nem nagyon tetszet de a lelke annal inkabb es egyre tobbet talalkozgatunk s mar nagyon megtetszet akulseje is..total odavoltam erte..egyszer miutan elment tolem beszelgettunk msngeren es elkerte a fb/msn kodom megadtam es o is..egyszer fen voltam a fb jan s lattam h beszelgetett egy csajjal akinek azt mondta h nem kizart h dob engem erte..nem mondtam semmit neki..mikor itt volt nalam akkor emlitettem meg nki..az oleben ultem mondta h szeret es hogy nem akar elhagyni en azt mondtam h tudom..egy ido utan megelegelte ellokott magatol es fel allt indult haza..en utana es megcsokoltam megbocsajtottam de nem felejtettem..ezek utan o egyre tobbszor bantott meg engem de engem nem erdekelt mert tudtam h szeret es mondta is h ha mond valamit amivel megbant azt nem szandekosan csinalja..es h mindig tudjam h szeret en bologatam :D es megcsokoltam nem tudom de imadtam megcsokolni :( kb felev utan felhozodott a szex eleinte csak beszelgettunk rola..aztan egyszer itt volt nalam kielegitettem kezzel..:D aztan egyre tovabb mertem el menni(de ha tudom h szakit soha nem csinalok vele semmit..)csak petting volt nem fekudtunk le..(meg szerencse) aztan eltiltottak tole..eleinte nagyon szakitani akart d en sirtam nki atelefonban..masnap mar o mondta h megvarja mig betoltom a 18 at es elvisz engem es orokre egyutt leszunk..mikor anyam kijelentette h nem lehetek vele en nem alltam ki..sirva elrohantam..elmondasa szerint o ekkor csalodott bennem.miutan ezt elmondta igyekezte joban lenni anyamal (nem vagyunk jo visszonyban) es egy ido utan megengedte..akkor atz mondta h kijavitottam azt a hibat h a multkor nem alltam ki..talalkozgattunk de mar nem csinaltam vele semmit..feltem mert lattam h az elejen mennyire szakitani akart mikor eltiltottak..soha nem mondta szemelyesen h o ugy erzi h nem felel meg nekem..mindig msneren mondta..mikor szemelyesen felhoztam annyit mondott h o elhiszi de tudja h egyszer ugyis dobni fogom masert..azt kihagytam h az elejen leszokott miattam a cigirol de a tiltas utan visszaszokott..szinte minden vitank abbol kofolyolag eredt h o nem felel meg nekem..pedig nem igaz..cska szerettem volna ha mindnet megbeszelunk h mikor bant meg,hogy mikkel meg minden..valentinnapkor talalkoztunk utoljara a szemembe hazudott azt mondta h soha nem hagy el ra par napra visoznt szakitott azzal az indokkal h o nekem nem felel meg es h legyek boldog massal pedig boldog voltam..hiaba konyorogtem neki h en szeretem h vele akarom leelni az eletem..nem erdekelte..kb 2 het konyorges utan mondtam h en torlom mindenhonnan mert felejteni akarom annyit irt ra h ah gondolod vigyazz magadra szia..ra 22 hetre ra irtam baratkent..ugy vettem eszre h nem erdekli mivan velem igy mar nem irtam neki..aztan egyszer irtam neki egy eleg bunko smst h h tehete ezt h igy a szemembe hazudott?h volt ra kepes en egy jo lelku embernek ismertem meg aki velem akarja leelni az eletet..irtam neki h felejtsen el es hogy majd rajon h kit veszitett de mar keso lesz..az eszemmel tudom h jobb nelkule..de a lelkem az akarja..ja es az smsre annyit valaszolt h ''bocsi elirtam'' azota nem hallottam rola maig..mig a draga baratnom fel nem hoza h beszelt vele..osiznten nem akartam tudni..ujbol felelevenedtek az erzesek iranta...bizom benne h ha ujra osszejovunk andrissal elfelejtem(bar remenytelen elete vegeig emlekezni fogok mindenre..istenem annyira hiszek abban h egyszer kelleni fogok neki en meg szemberohogom h ezt a vonatot lekested..andris o dobott engem mig az exemel voltam probalkozot de az exem biztosabbnak latszot meg jobban is akartam..ediig mig nem hallotam az exemrol andrissal voltam elfoglalva..o is dobott..ugy h feletjtsme el soha nem lesz koztunk semi most visoznt megis kellek :) es nekem is nagyon kell :D mindent ujbol kezdtunk flortolgetesek stb :)) hat ennyit a szerelmi eletemrol..remelem h osszejon andrissal es felejtek..BOCSANAT AZ ELIRASOKERT,EKEZETHIANY MIATT(NINCS EKEZET A BILLENTYUMON)

2013. ápr. 18. 17:31
 1/2 anonim ***** válasza:
A pasiról semmi. Rólad meg annyi: hogy piócaként viselkedsz egy kapcsolatba, és nem veszed észre ha felesleges vagy.
2013. ápr. 18. 17:38
 2/2 A kérdező kommentje:
koszonom az ertelmes valaszokat..
2013. ápr. 18. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!