Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a "vesztes" férfiakról?
Akiknek nincs se pénzuk se munkajuk, se autójuk es mar 40 felettiek, se családjuk?
Se diplomajuk, jó szakmajuk sem.
Jogsi sem.
Létezik, hogy intelligencia hányadosuk alacsonyabb, és emiatt nem tudnak/akarnak érvényesülni?
Ismertek olyan ferfit aki ilyen helyzetben volt 40 felett es rendbejött, es ha igen mi volt az ok?
az ilyenek azért "ilyenek" mert egész gyerekkorukban az anyuci kinyalta a feneküket és önálloan nem tudtak mit kezdeni az életükkel.
Szoval ez már gyerekkorban elekzdödik és minél idösebb valaki annál jobban tükrözödik.
Pl nekem sincs jogsim de azért mert nem akarok lejogsizni mert ismerem a természetemet, tudom hogy veszélyes lenne.
és Bicajozni meg sétálni egészségesebb és a tömegközlekedés meg viccesebb :D
Sajnálom őket. Rossz lehet így élni.
Ha Te vagy ilyen helyzetben, akkor sürgősen tűzz ki magad elé valamilyen célt (munka, hobbi, barátnő, stb.), és tegyél meg mindent ennek megvalósításáért! Ha egyedül nem megy, kérj segítséget!
"az ilyenek azért "ilyenek" mert egész gyerekkorukban az anyuci kinyalta a feneküket és önállóan nem tudtak mit kezdeni az életükkel"
Vagy éppen fordítva. Ha elhanyagolják, rosszul nevelik, annak a következménye is lehet.
"Nem, en nö vagyok , es gondolkozok hogy tud egy ferfi jókat kacagni, enni, aludni 41 eves koraig anelkul hogy egy ambiciója legyen, ez roppant érdekes!"
Nagyon egyszerű. Nem viselkednek őszintén, csak megjátsszák. Ha figyelsz kicsit, látszik a szemükben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!