Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan lehetne elfelejteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne elfelejteni azt akit mindennél jobban szeretsz?

Figyelt kérdés
3 évvel ezelött szakítottunk azzal a sráccal akiért most is szenvedek...Azóta több kapcsolatba is belekezdtem, de mindegyik csúfos véget ért, eltaszítottam magamtól őket..És azóta is sokszor eszembe jut, szinte folyton ő jár a fejemben...Próbáltam sokszor visszaszerezni őt, de mindig a tudtomra adta, hogy ő nem tudná velem újrakezdeni, mert az úgy már nem lenne a régi..De mostmár kezdek beleőrülni ebbe....Hogyan tudnám elfelejteni? Szinte semmi se vonja el a figyelmemet ha róla van szó...

2013. ápr. 14. 10:36
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Elfelejteni senkit sem lehet, csak megszokni a hiányát.
2013. ápr. 14. 10:38
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom az első hozzászólóhoz...esetleg beletörődni lehet ebbe és elfogadni a helyzetet...de akit az ember a világon legjobban szeretett,hát..csodának kell ahhoz történjen,h valaki olyan jöjjön a helyére,akit még az előzőnél is jobban szeretsz.....ilyen ez az olyan sajnos :/
2013. ápr. 14. 10:50
 3/4 anonim ***** válasza:

Mélységesen együtt érzek veled !

Én a férfi oldalról tapasztaltam ezt meg, 7hónapja hagyott el párom(nő32),és a nap minden órájában hiányzik.

El bírom képzelni, h 3év után is még milyen rossz lehet neked.

Tudod e legrosszabb az egészben a tehetetlenség. Mert nincs lehetetlen csak tehetetlen ember. Amikor bármit megtennél hogy újraéleszd a kapcsolatot, de a másik makacsul elzárkózik ez elől.

Én azzal próbálom vigasztalni magamat,hogy gyakran mondogatom magamnak, hogy ő akart elmenni. Az Ő döntése volt,hogy elment, ő ment el. Ne okold magadat 50%-nál jobban. A másik fele rajta múlik,és ha ilyen hülye, akkor ez van.

2013. ápr. 16. 10:01
 4/4 A kérdező kommentje:
Ezzel a sráccal én szakítottam még anno, de már nagyon nagyon megbántam...Én meg azzal vigasztalom magamat hogy így kellett lennie...de attól még szörnyen hiányzik...:/
2013. ápr. 17. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!