Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon szeretem, de reménytele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szeretem, de reménytelenül (? )

Figyelt kérdés

Teljesen belehabarodtam a padtársamba. Év eleje óta tart ez az érzelem, de sajnos egyre erősödött...

Romlottak a jegyeim, nem figyeltem órán. Egy idő után úgy tűnt, ő is érdeklődik irántam.

Egyik nap viszont kiderült, hogy nem tetszem neki, csak nem akarta elmondani, nehogy megbántson. :(

Ez volt pénteken. Tegnap küldtem neki egy SMS-t, hogy mindent tudok. Erre ő megkérdezte, hogy "Mi mindent?" Ere én: "Annyi mindent, amit elmondtál ...-nak."(a barátnőm, elvileg ő megkérdezte, a tudtom nélkül, és ezt válaszolta neki)

Hogy álljak hétfőn a szeme elé? :(

Úgy, mint ahogy eddig, mintha mi sem történt volna, vagy órán "közöljem vele", hogy azért elmondhatta volna, hogy ne sírjak át éjszakákat miatta.

Annyit kell még tudni, hogy viszonylag jóban vagyunk, eléggé ismerem. Egy szerény, kedves, udvarias fiú. gondolom, ezért nem akarta elmondani. Nehogy megbántson.

Mondjuk, így rosszabb, hogy nem tőle tudtam meg...

Próbálom elfelejteni, de közben mindig rájövök, hogy hiába: még több mint egy évig látni fogom nap mint nap...

Kérlek, segítsetek!!!

L/14

2013. ápr. 14. 16:40
 1/8 anonim ***** válasza:

ha olyan vagy mint én akkor még az elválás után 1 év után sem tudod elfelejteni :)

16f

2013. ápr. 14. 16:46
 2/8 anonim ***** válasza:
na ezt jól megfogalmaztam :/:D
2013. ápr. 14. 16:47
 3/8 A kérdező kommentje:

azaz, jól megaszontad..:D

azért köszi. :)

2013. ápr. 14. 16:48
 4/8 anonim ***** válasza:

Hát ez gáz.

Semmikép ne ültettesd el magad mellőle! Szerintem itt a barátnőd volt a hunyó! Miért mondta el neki a tudtod nélkül?

Előbb őt cseszegetném.

A padtársaddal szerintem viselkedj úgy mint eddig.

Ez a padtársas dolog tőlem sem áll távol! Kb egy cipellőben járunk,szal írhatsz nekem privátot, ha akarsz.

15L

2013. ápr. 14. 16:48
 5/8 A kérdező kommentje:
Hát igen. Csak az a gond, hogy nemsokára ültetés lesz, mert mögöttünk ülő barmok túl sokat hülyülnek órán. És most azért imádkozom, hogy ne kelljen elülnöm mellőle, vagy "hölgyválasz" legyen, mint előtte, és mellé ülhessek. Mondjuk, lehet, hogy akkor azt hinné, hogy nem értettem meg, hogy nem kellek neki. :D
2013. ápr. 14. 16:51
 6/8 anonim ***** válasza:

de ha ezért imádkozol hogy ne ültessenek el mellőle akkor ezek szerint tényleg nem fogtad fel :/

igen amúgy ez a rossz mert nálam is ez van/volt.

majdnem minden nap egy busszal járunk haza, és ez a szerelemből-utálat dolog lett... de ez nagyon hosszú és egy kicsit vicces is :/

2013. ápr. 14. 16:54
 7/8 A kérdező kommentje:

nem, nem ..

én megértettem, hogy nem tetszem neki, csak még mindig reménykedek, hátha meggondolta magát, vagy csak nem mondott igazat, vagy valami...

2013. ápr. 14. 17:09
 8/8 anonim ***** válasza:
végül is az is elképzelhető hogy nem meri bevallani, mert a barátnődtől tudta meg vagy valami hasonló
2013. ápr. 14. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!