Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már lassan 3 éve reménytelenül szeretem, mit tegyek?
Figyelt kérdés
5.-ben lettünk osztálytársak, eleinte fel se tünt, majd év végén nagyon megtetszett, sokszor láttam, hogy engem néz, valami nagyon megfogott benne. Most voltam 8.-os, és azóta még mindig tetszik, volt, hogy elfelejtettem, aztán beszéltem vele suliban, és újra alig vártam, hogy láthassam. Nem nagyon mertem sosem közelíteni, mert a csajok 6.-ban nagyon el kezdtek körülötte dongani, imádja minden csaj, fiú barátai is alig vannak, ö barátokként tekint rájuk, egyes csajok viszont össze-vissza ölelgetik, puszilgatják. Egszerüen nem tudom, mit csináljak, most is felerösödtek az érzéseim iránta, vele álmodtam, hogy órán vagyunk, és engem néz... Nagyon szeretem, valami nagyon vonz hozzá, ha tetszik is egy másik fiú, utána mindig visszatérek hozzá. Ráadásul most megyünk középiskolába, én egy pesthez közeli gimibe, ö meg egy györi koleszba.. segítsetek, mit tegyek?? Nem tudom elfelejteni! 15/L2011. júl. 25. 10:04
1/2 anonim válasza:
De eltudod felejteni, de nem írok durvát, nem akarok át menni agresszívba:)
Órán pedig ne álmodozz, nagyon sok, hasznos dolgot lehet tanulni, ami a későbbiekben segíthet neked, ha nem egy ingyen élő xyz akarsz lenni üres fejjel, vagy egy rabszolga.
Mivel egy helyre mentek, lesz alkalmad ismerkedni vele...
Az ellen meg nem tudsz mit tenni, ha hagyja, hogy mindenki csókolgasssa.
2/2 anonim válasza:
Szerintem próbálj meg közeledni felé.Ha nem érdekled azt észre fogod venni,de ha bejössz neki azt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!