Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem vagy mégsem?
nekem pont h szeretkezés közbe jött ki mindig h nagyon szeretem és után neméreztem nagyon semmit... szereted sztem de nemtuti h szerelmes is vagy
17/f
Ez nem valami jó jel :/
Mi 4 éve vagyunk együtt, ebből 3 éve szeretkezünk, és pont hogy szeretkezés közben érzem leginkább, hogy a szerelmünk a csúcspontjára ér. Olyankor csak Ő a fontos, minden mást kizárhatok, csak Rá koncentrálok, arra, hogy mennyire szerelmes vagyok és mennyire boldog vagyok Vele. Hiszen pont emiatt hívják szeretkezésnek, vagy szebben mondva szerelmeskedésnek.
Te mit érzel szeretkezés közben? Mire gondolsz?
Talán kevesebbet kéne csinálnotok és más egyéb programokat szervezni, romantikussá tenni az együttléteket, hogy mindketten érezzétek közben a szerelmet és a szenvedélyt.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!