Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit lehet tenni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Fél évig kavartam egy fiúval.. Az elején teljesen más volt a kapcsolatunk, mint amilyen most lett :/ És ez nagyon hiányzik neki is és nekem is. Mindketten nagyon sokat változtunk ez idő alatt, negatív irányba sajnos.. Elkezdett hazudozni, már nem bíztam benne. Kapott valamiféle "utolsó esélyt" és azt is eljátszotta. Ha minden a régi lehetne szerintem jó lenne megint minden. Szerintetek lenne még értelme? :( vagy már nem ? :/ :((

2013. aug. 4. 23:31
 1/1 anonim ***** válasza:

nem, hagyni kéne

úgyse lesz a régi, ha megváltoztatok

2013. aug. 4. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!