Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet ez ellen tenni?

Figyelt kérdés

Szerelmes vagyok a barátomba, állandóan ő jár a fejemben. Ha nem vagyok vele, akkor nagyon hiányzik és olyan, mintha egy kitöltetlen űr lenne bennem. Állandó hiányérzetem van. Bármit csinálok, nem tudom magam lekötni, vagy teljesen mértékben, mert mindig azt érzem, hogy valami hiányzik, mégpedig Ő. Most rosszkedvem is lett, olyan unott vagyok, semmi sem érdekel, csak arra várok, hogy lássam.

Örülök neki, de olyan rossz ez az érzés, én nem akarok ennyire függő lenni tőle. Nem tudom mit tehetnék...Pár hónapja vagyunk együtt, lehet, hogy később ez jobb lesz?

2013. aug. 1. 18:11
 1/5 anonim ***** válasza:
a szerelemnek miért nem lehet örülni ha viszonzott?
2013. aug. 1. 18:13
 2/5 Bárónő válasza:
Szia. Én ugyen ebben a cipőben járok. Képzeld el hogy én már 3 és fél éve vagyok együtt a barátommal, sőt már együtt is lakunk. PÁNIK BETEG LETTEM miatta, mert az elején nem tudtam meg lenni nélküle még egy napot sem nagyon. Késő este ment el tőlem és kora reggel már jött, mire ébredtem ott volt mellettem. Azt tudom neked javasolni, hogy minél hamarabb kösd le magad valamivel, válassz valamit amit szeretsz csinálni. Foglald el magad valamivel, mert akármilyen hihetetlen kemény lelki problémáid lehetnek. Hány éves vagy?
2013. aug. 1. 18:14
 3/5 Gergő Filó ***** válasza:

Szerintem ez bizonyos idő után elmúlik:) (mármint nem a szerelem:D ) nem lóghatsz rajta örökké. De szerintem amit leirtál azt mindenképpen mond el neki:) Én szeretek ilyeneket hallgatni a barátnömtől:)

Jó látni hogy valaki tényleg szerelmes.

Csak kiváncsiságból kor?:

2013. aug. 1. 18:14
 4/5 A kérdező kommentje:
21 vagyok.
2013. aug. 1. 18:16
 5/5 anonim ***** válasza:
eleinte ez teljesen normális, később alábbhagy
2013. aug. 1. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!