Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet ez ellen tenni?
Szerelmes vagyok a barátomba, állandóan ő jár a fejemben. Ha nem vagyok vele, akkor nagyon hiányzik és olyan, mintha egy kitöltetlen űr lenne bennem. Állandó hiányérzetem van. Bármit csinálok, nem tudom magam lekötni, vagy teljesen mértékben, mert mindig azt érzem, hogy valami hiányzik, mégpedig Ő. Most rosszkedvem is lett, olyan unott vagyok, semmi sem érdekel, csak arra várok, hogy lássam.
Örülök neki, de olyan rossz ez az érzés, én nem akarok ennyire függő lenni tőle. Nem tudom mit tehetnék...Pár hónapja vagyunk együtt, lehet, hogy később ez jobb lesz?
Szerintem ez bizonyos idő után elmúlik:) (mármint nem a szerelem:D ) nem lóghatsz rajta örökké. De szerintem amit leirtál azt mindenképpen mond el neki:) Én szeretek ilyeneket hallgatni a barátnömtől:)
Jó látni hogy valaki tényleg szerelmes.
Csak kiváncsiságból kor?:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!