Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelem ellen mit lehet tenni?
Felek hogy ismét nagy csalódás lesz a vége, mint mindig. Egy ideje nem voltam mar szerelmes, sok csajjal talalkozgattam erre lett sajnos egy olyan, akibe kezdek szerelmes lenni.
Felek hogy ez a szerelem egy oldalú lenne, vagy legalábbis nekem fontosabb lenne ő mint én neki.
Mit tegyek h ne legyek szerelmes? Nagyon nem akarok, eddig tok jol meg voltam szerelem nélkül. Hosszú ido után miert kell megint szerelmesnek lennem?
Egyszer volt egy óriási csalódásom, ami teljesen a melyre repitett. A 0rol kellett az onbizalmam és minden mást felépíteni, egy ideig lányokkal sem mertem ismerkedni.
Igaz most mar nem valószínű h valaki ugy le nullazzon, de attól meg nem akarnék szerelmes lenni, ettől az egytől felek.
Felek hogy ismét nagy csalódás lesz a vége, mint
mindig.
Rossz oldalról közelíted meg(tudod a félig teli,félig üres pohár esete) ne azon járjon az agyad h megint kudarc lesz a vége.
Ez nem úgy működik h nem akarok szerelmes lenni és akkor nem leszek:)
ha annyira nem akarsz szerelmes lenni akkor talán legyél távolságtartó.
De ugy érzem nekem ő fontosabb lenne mint fordítva. Hihetetlenül sokat csalódtam mar.
Hiba lenne ezzel a lánnyal továbbra is találkozni?
Az eddig leírtak alapján ugyanolyan vagy mint én. Én egyfajta remete életmóddal próbáltam ezt kiküszöbölni de több hátrány származott belőle mint előny.
Azt tanácsolom, hogy próbálj többet a lányok negatív tulajdonságaira koncentrálni és, ha már látod, hogy érdekled őt valamennyire akkor válts mert a hiábavaló álmodozás nem vezet semmi jóra.
Ha nem akarsz szerelmes lenni tégy papírzacskót a fejedre és bújj el az ágy alá egy kenyérpirítóval, garantált siker.
Ahelyett, hogy pesszimistán csak a csalódásra gondolnál, eszedbe juthatna tenni valamit, hogy a lány is megkedveljen, nem?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!