Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet ilyen apróságon összeveszni?
Szerinted van olyan lány, aki ennek örülne? Kérj bocsánatot tőle, az csak az oviban menő, ha valaki így udvarol, a haját is húzd meg szerintem, hátha azzal is sikered lesz...
Nekem volt olyan barátom, aki poénból elkezdett ütni ( nem erősen ) egy köteg csalánnal. egy hétig mindenhol fájt a bőröm, neki meg vicces volt, hogy sikítozok. Ez több mint 10 éve volt, de még most is dühös leszek, ha eszembe jut.
sztem tulreagalta.
de ugylatom a tegnapi nap nagyon iylen vezsekedos volt. én is öszevesztem a bnőmmel elg csunyan, es lehet el si vezsítem..:/ de itt sem ezaz elso ilyen kerdes most...:/
vmi volt alevegobe tegnap emberek!
Nem értem én sem, miért kell emiatt megharagudni, a cipő az csak egy cipő, ez kicsit olyan, mintha fontosabb lenne neki a cipője épsége, mint az, hogy jól érezzétek magatokat.
(Nyár közepén 35 fokban meg senki nem fázik fel szerintem egy kis víztől...)
Úristen, mekkora dolgok, tényleg. Ezen hogy lehet megharagudni? Jót akart a srác, rosszul sült el, bocsánatot kért érte, és itt kb vége is. Miért kell minden kis szaron hisztit csapni? A csaj még egész biztosan nem követett el hibát életében...
A hozzászólások is nagyon tetszenek. Ha fordítva történt volna, és a srác lenne kiakadva, a nyakam tenném rá, hogy egy csomó csaj itt gyakorin olyanokkal jönne elő, hogy "ha a cipőd fontosabb, mint a barátnőd, akkor nem is szereted igazán", vagy "ha engem nevezne a párom hülye idiótának, szóba sem állnék vele, az tuti".
És persze innentől a papírforma: választ nem kapok a hozzászólásomra, csak lepontoznak, mint mindig. Nem baj, már meg van szokva.
"Ha fordítva történt volna, és a srác lenne kiakadva..."
Azért én megnézném azt a lányt, aki felkapja a barátját és beleszalad vele a locsolóba! :DDD Bocs, tudom, nem ez a lényeg, csak hirtelen megjelent előttem a kép. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!