Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért nincsenek magyarországon normális lányok?
Figyelt kérdés
De tényleg, itt csak buta, pénzéhes lotyok vannak?2013. júl. 21. 14:48
81/150 anonim válasza:
Sztem a kérdés az úgy korrektebb h mért olyan kevés a normális ember, de talán még ez sem baj csak rájuk kéne találni......
82/150 anonim válasza:
pedig nem hlyeség amit ír,annál rosszabb ha idösebben így gondolkodsz.
83/150 anonim válasza:
Semmi gond a gondolkodásommal, reálisan látom a dolgokat. Kíváncsi lennék, hogy ha egy "lányok kedvence" valamelyik nap arra ébredne, hogy kib..ott ocsmány, akkor vajon mit kezdene magával? Mennyire tudná hasznosítani az itt elhangzott közhelyeket? Semennyire.
84/150 anonim válasza:
tudod Blair.. Azt nem bírom elviselni mikor vki álltalánosít,mást okol a saját nyomora miatt és fetreng az önsajnálatban.
85/150 anonim válasza:
Nem én utasítom vissza magam,hanem a nők engem, akár mit csinálok, akkor kit hibáztassak?
86/150 anonim válasza:
Kíváncsi lennék, hogy ha egy
"lányok kedvence" valamelyik nap arra ébredne,
hogy kib..ott ocsmány
annyira ellentmondásos ez...
87/150 anonim válasza:
ha kb.úgy csinálsz ahogy most is akkor nem csodálkozom ezen.
88/150 anonim válasza:
Ebben mi az ellentmondásos? Valami csoda folytán megcsúnyulna egyik napról a másikra...
89/150 anonim válasza:
Nem úgy csináltam,de úgy látom ezt még le kell ide írnom vagy 10 ezerszer, mert igen nehéz a felfogásotok. Legtöbb esetben esélyt sem adtak,hogy bizonyítsam,hogy milyen vagyok, mert nem ütöm meg a nők számára megfelelő mércét külső terén.
90/150 anonim válasza:
meglehet pl.baleset miatt... De egy ép önképpel rendelkező ember elfogadja,szereti magát és nem rondázza le magát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!