Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mért nincsenek magyarországon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért nincsenek magyarországon normális lányok?

Figyelt kérdés
De tényleg, itt csak buta, pénzéhes lotyok vannak?

2013. júl. 21. 14:48
 101/150 anonim ***** válasza:
0%
Legalábbis próbálok illetve próbáltam változtatni rajta, de nem sok sikerrel jártam.
2013. júl. 21. 19:02
 102/150 anonim ***** válasza:
91%
ne h azt hidd h én egy olyan vagyok aki épp most mászott le a Cosmo.. borítójáról,mégsem sírok...
2013. júl. 21. 19:09
 103/150 anonim ***** válasza:
50%
De te olyan vagy ,én tudom :) Mindent tudok! Elég gyengén adtátok elő,mert azt hittem,hogy ilyen válaszok után az arányom lemegy legalább 54%-ra, de még mindig 69:(
2013. júl. 21. 19:12
 104/150 anonim ***** válasza:

ha ez a vágyad lepontozhatunk...nekem nem szokásom lepontozni csak mert nem egyezik a véleményünk,na jó néha.

Jó h tudod azt h én milyen vagyok.

2013. júl. 21. 19:16
 105/150 anonim ***** válasza:

A baráti körben az egyik barátnőnk egyszer egy olyan sráccal jelent meg, akinek az egyik lába kissé rövidebb volt, és sántított. Mi lányok sem értettük, hogy mit eszik ezen a srácon. De amint megismertük, nagyon megszerettük. Okos, udvarias, nagyon érdekes srác. Ma már van egy gyerekük Midig a társaság középpontja jó értelemben. Nem harsány, de mindig van egy jó poénja, jó barát és lehet számítani rá. Ezt érezte meg a barátnőnk, és megtanultuk, hogy a jóképű nőcsábász srácok csak időlegesen alkalmasak

kapcsolatra. A hosszú, jó kapcsolat feltételei között nem az első helyen van a szépség, jóképűség. Nézz körül az utcán, hogy hány olyan férfi megy csinos lánnyal, asszonnyal, akit szeret és odabújik hozzá. Azért mert lelkileg valószínű, hogy stabil ember, és lehet rá építeni mondjuk egy családot.

A rinyálók nem a probléma megoldásán dolgoznak, hanem sérelmezik, hogy miért nem megy nekik az ismerkedés. Hát azért, mert nem tudják felhívni magukra a lányok figyelmét. No nem a szépség hiánya miatt, hanem azért, mert sugárzik belőlük a bizonytalanság és a negatívum.

És amit itt összehordtak a veled együtt érzők, az csak arra alkalmad, hogy elriassza mellőletek a lányokat.

Aki egyszer is kiejti a száján, hogy minden nő szajha, meg ribi, az rögtön mehet a levesbe. Így a saját édesanyját is minősíti. Az ilyen ember egy nagy energia vámpír. Az ilyenektől menekülni kell, és ezt a lányok zöme érzékeli is a női mivoltja miatt.

Mondhatod, hogy mások azt mondják rólad, hogy jóképű vagy, meg rendes, ha ez nem jön le a lányoknak. De ha megérinted a lány lelkét egy picit is, az oda fog figyelni rád. No akkor kell olyant nyújtanod, hogy a lány értékes emberként nézzen rád. És amit adnod kell, az nem elsősorban a szex.

Egy elkeseredett ember vagy ami körüllengi az egész aurádat.

2013. júl. 21. 20:25
 106/150 LeftBehind ***** válasza:

Figyeltem ahogy "normális,erkölcsös" csajok az első szembejövő menőgyerekkel rögtön "hátramentek",végignéztem ahogy az ún. barátaim mind otthagytak egyedül mikor megérezték a pina szagát. Körülöttem már mindenkinek volt legalább pár kapcsolata míg én még addig se jutottam el,hogy bárki figyeljen arra amit mondok. Őszintén szólva lehet,hogy én élek rossz univerzumban,de ilyen előélettel kérlek....nem is,könyörgöm nézzétek el hogy ma már rosszul vagyok az egész színjátéktól. Ölni tudnék egy nő érintéséért,de a jussom mindig csak kiközösítés és fura pillantások. Tagadhatjátok,de a legtöbb nő tényleg képtelen túllátni a számkivetetten és így esélyt sem ad arra,hogy megmutassuk - Igenis vagyunk olyan értékes emberek mint bárki más.

Csak sajnos ugye van itt egy örök életű igazság...."Akit szörnyként kezelnek,az előbb-utóbb azzá is válhat."

2013. júl. 21. 20:39
 107/150 anonim ***** válasza:
46%
Dehogy vagyok elkeseredett ember, egy életvidám fiatal ember vagyok :D
2013. júl. 21. 20:39
 108/150 anonim ***** válasza:
LeftBehind, pontosan,ahogy írod, akit szörnyként kezelnek,azzá is válhat! Én se voltam mindig ilyen mint most, vidámabb voltam, szerettem másokat megnevettetni,akár idegen csajokat,akiket egy parkban ismertem meg haverommal még 10-en éves koromban, csak azóta jöttek a negatív dolgok,elutasítások, meg a haveroknak ismerősöknek van csaja, viszik a csajokat,engem meg kinéznek, mint ahogy nálad fordul elő, és ilyen lettem.
2013. júl. 21. 20:45
 109/150 anonim ***** válasza:

Olvasd víssza a saját komijaidat. Az életvidámak nem igy beszélnek.

LeftBehind

bla,bla,bla.

"Nem képesek túllátni a számkivetetteken"

ja a legtöbben,a másik csoportot kell megtalálni.

''Igenis vagyunk olyan

értékes emberek mint bárki más."

akkor nem ártana úgy is viselkedni.

2013. júl. 21. 20:56
 110/150 LeftBehind ***** válasza:

"bla bla bla" - tényleg igazán érett jellemre vall.....és még ti nevezitek a másikat 16-nak.

Nekem sose volt célom,hogy ellenszenves legyek másoknak és ezt tartom a mai napig,nem értem miért kell mindjárt támadni amint nem tudsz valamit megmagyarázni. Csak azt írtam le amit láttam és amit tapasztaltam.

2013. júl. 21. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!