Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért nincsenek magyarországon normális lányok?
Nem a sikerességhez van köze ennek hanem ahhoz h a kapott pofonok után mennyire vagy képes felállni.
Pedig tetszik vagy sem a szépség szubjektív. Ha ennyire gyenge vagy akk forever alone. Hajrá!
" ennyit az emberekről. Undorító egy faj!"
Akkor te is az vagy, végre elismerted...vissza nyalt a fagyi.
De attól hogy itt vered a nyálad, itt rinyálsz...nem gondolkoztál el tényleg azon, hogy valóban minden nő rondának tart, akkor tenni kéne a külsődért, ahelyett hogy szentségelsz? Manapság ez így megy...Vagyis hát a normális embereknél, akik eltudják fogadni a kritikát és nem akarnak többet...akkor biza tesznek is ellene. Attól nem leszel helyes, meg szépfiú, hogy itt ócsárolod a nőket és mártírkodsz, hogy jajj neked milyen rossz...számítógépezés helyett emeld fel a segged és tegyél mindez ellen...
Azért kíváncsi lennék rá hogy vajon mennyire lehetsz "csúnya"...hogy mire fel vagy ekkora b*nkó....?!?! No meg a korod...16-nál több nem lehetsz...mert egy felnőtt ember nem viselkedik és nem beszél így sem a nőkről, sem az embertársairól...
Ha valaki edz akkor azt nem 1-2 hétig kell csinálni...az edzéshez kitartás kell, hogy eredménye is legyen...És mivel szervezet függő, valakinél már látszik a hatása pár hónap alatt, van akinek meg félév-1 év is kevés ehhez...
De én konkrétan nem erre gondoltam...Szerinted csak így lehet adni magadra?
De mindenképp amivel én a helyedbe kezdeném, hogy megtanulnék normálisan beszélni az emberekkel...Bár szerintem csak itt nagy a pofád, személyesen csak egy kis nyuszi lehetsz...De nem is ez számít...a lényeg, hogy amíg ilyen tirpák vagy, szerintem addig messziről kerüld a nőket és ha megtanultál viselkedni, utána adj magadra külsőleg is...
ja fel bír állni,de osztja a véleményed,érdekes!
És még én hajtogatom a hülyeséget...
Csak tényleg az a kérdés h mikor untok már bele ebbe,mert ettől előrébb nem juttok az biztos.
Tényleg kíváncsi lennék ra hogyan is nézhet ki egy vérbeli csúnyafiú.
Tudod itt neten hitegetheted, hogy több vagy 16-nál...én is kamuzhatnám hogy 35 vagyok, de nem teszem...De sajnos az értelmi szinted elárul mindent, akármilyen hihetetlen...
Teacher szerintem adjuk fel, mert reménytelen és az is marad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!