Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért nincsenek magyarországon normális lányok?
Nem belekötni akartam,tényleg érdekelt hogy mikre kéne odafigyelni,de látom konkrétumot most se kapok a változatosság kedvéért.
Ja és nem azt mondom,hogy a másik végletből kevés van,csak azt hogy őket már rég megtalálta valaki más.
hmm fura mód ismerek olyan egyedülálló embereket,lehet h képzeletbeli barátjuk van.
Ez nem olyan mint pl.egy vers h megtanulod és kész,
de pl.mikor beszélsz vele a szemedbe néz-e,milyen hangsúlyt használ,ahogy írtad is mennyire víselkedik ribisen
írásban:mennyire őszinte,érdeklődő stb. Nehéz leírni mert,nekem ezek természetesnek hatnak de sok apró dolog van. Lehet olvasni a testbeszédről könyvekben filmeket nézni róla...
Lehet,hogy te ismersz ilyen embereket,feltételezem nem ugyanott lakunk nekem meg se időm se pénzem,hogy az országot járjam normális szingli csajokat kutatva.
Hát úgy tényleg könnyű lesz odafigyelni a jelekre,ha még azt sem tudom mik is azok. Könyvek és filmek nem érnek semmit,az emberek egy valamit nagyon jól megtanultak,mégpedig hazudni mint a vízfolyás. Azon se lepődnék meg ha páran még el is hinnék maguknak,hogy ők igazából nem olyanok.
Nem csak a környékemen laknak ilyenek..hagyjuk.
Süt az írásodból az h jó neked így,nem ís akarsz változtatni.
Simán rá guglizhatnál kulcsszavakra,egy csomó könyvet kidobna, sőt vannak ezek az agyonerőltetett amcsi filmek, igazából mint filmek szörnyűek de egy egy személyiséget ill. Azt h mit érdemes figyelni nagyon vissza tudják adni.
Vagy nem kimondottan párkapcs téma,de a JÓ drámákból is sokat lehet 'tanulni' .
Van az a jó mondás: ne csak nézd,lásd is a filmet! (bár ez sztem nem csak a filmre igaz.
Persze,hogy jó sőt mit jó,egyszerűen tökéletes! Nincs is jobb érzés mint a magány és a saját elcseszett elmém poklában utazgatni fel-alá a tudattal,hogy senki nem áll melletted,senki nem fogad el úgy ahogy vagy,az idejét sem tudod már mikor voltál önfeledten boldog és nem vagy képes hinni vagy bízni se istenben se emberben.
Teljesen igazad van,ez így visszaolvasva is maga a Paradicsom.
felőlen ironizálhatsz,nekem ettől nem lesz sem jobb sem rosszabb.
De ha akarnál kiutat lenne. Elkezdhetnél önfejlesztő kőnyveket olvasni például.
Pedig de,ha nem szereted magad más sem fog.ezd direkt nem írtam de számítottam rá:megint a külső. Elégszer leírtuk már,mégegyszer nem fogom...
Nézd a pszichológus sem mágus,varázsló, ő csak a helyes utat próbálja megmúatni de azon végigmenni már neked kell...
A gyógyszerezéssel magam sem értek teljesen egyet.
Neked az önértékeléseddel vannak bajaid meg testképzavarod is van.
Az önértékelésed magadtól lett olyan amilyen,ha erős személyiség lennél nem érdekelne mások véleménye(azt hiszed másnak nem mondanak 'szép'dolgokat?)testképzavart valóban inkább az anorexiásokra mondják de benned ís van ebből.
Az erőfeszítéseket is magad miatt tedd és ne mások miatt!
Az erőfeszítést telibe szarják amíg nem nézel ki pontosan úgy ahogy ők akarják.
Ez meg áhhh...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!