Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mért nincsenek magyarországon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért nincsenek magyarországon normális lányok?

Figyelt kérdés
De tényleg, itt csak buta, pénzéhes lotyok vannak?

2013. júl. 21. 14:48
 131/150 LeftBehind ***** válasza:

"azt hiszed másnak nem mondanak 'szép'dolgokat?" - Figyelj,ha 20 év alatt nem lett volna egy igazi barátod se és a csajok úgy néznének rád mint valami fura masszára,neked se lenne nagy a szád. Az erős személyiségről meg annyit,hogy ha mindenkitől azt hallod mennyire használhatatlan vagy,nincs az az isten hogy egy idő után ne hidd el.

"Az erőfeszítéseket is magad miatt tedd és ne mások miatt!" - jó vicc,ha azzal amim van el tudnék érni bármit is,pont leszarnám az edzéseket....a hátam közepére sem hiányoznak.

2013. júl. 21. 23:29
 132/150 anonim ***** válasza:
sajnálom,belátom h ha egy diplomás,erre szakosodott személy nem volt képes bele verni a fejedbe a tutit,és most is csak ezt szajkózod h mások így,mások úgy,akkor nem én leszek az a személy aki meggyöz arról h mit,hogyan próbálj csinálni(pedíg volt írva)
2013. júl. 21. 23:40
 133/150 LeftBehind ***** válasza:
Arra a diplomás,erre szakosodott személyre egy egysejtű amőba lelkivilágát se bíznám rá.
2013. júl. 21. 23:42
 134/150 anonim ***** válasza:
nem ismerem személyesen de sztem arról nem tehet h te ennyire makacs vagy.
2013. júl. 21. 23:48
 135/150 anonim ***** válasza:

The teacher of..

én pszichológiát tanulok, de nekünk is elmondták, hogy van reménytelen eset, nem lehet mindenkin segíteni, főleg ha önmaga áll az útjába :)

Egyébként szerintem ez a kérdés azért lett kiírva, hogy panaszkodhassanak ... úgysincs értelme a jó tanácsoknak, mert csak hiszti rá a válasz többnyire.

2013. júl. 21. 23:59
 136/150 LeftBehind ***** válasza:

Azért pszichológia szakon választékosabb szóhasználatra is oktathatnának titeket mit ne mondjak.

Amúgy meg teljesen igazad van,ez a beszélgetés nem vezet semerre. Neked ugyanúgy löveséd sincs arról hogy milyen sikertelennek lenni ahogy én se fogom tudni lemásolni egy sikeres ember viselkedését.

2013. júl. 22. 00:11
 137/150 anonim ***** válasza:

engem még te beszélni, írni ezen a 2 soron kívül nem hallottál, szóval köszönöm a minősítést, de magadat jellemzed vele.

Egyébként nem akarok beleszólni a beszélgetésetekbe csak a kedves kommentelőnek joga volt tudni, hogy a pszichológus sem Isten, hogy mindenkin segítsen.

2013. júl. 22. 00:15
 138/150 anonim ***** válasza:
ja senki sem tud semmit,nem is akarod lemásolni azt csak a terelés,önsajnálat megy.
2013. júl. 22. 00:16
 139/150 LeftBehind ***** válasza:

137. Akinek nem inge,ne vegye gatyára!

Teacher - megmondtam már,hogy ez így nem megy semmire. Zsörtölődhetsz még egy sort ha úgy jobban esik az alvás,de én részemről léptem.

Csá!

2013. júl. 22. 00:21
 140/150 anonim ***** válasza:

akinek nem inge ne vegye?

" oktathatnának titeket"

tanulj meg akkor írni légy szíves. Na meg bocsánatot kérni kifogás helyett.

2013. júl. 22. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!