Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Most még is mit tegyek? Igaza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most még is mit tegyek? Igaza van?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy van egy fiú egy barátom öccse, és megmesterkedett annak a barátom barátaival, engem később ismert meg , mint őket. Nah most először a legjobb barátnőmnek kezdet udvarolni, akivel végül megbeszélték, hogy csak barátok lesznek. Utána megismert engem (nekem amolyan első látásra dolog volt, de ezt nem mondtam el senkinek) és nekem kezdet udvarolni és elmondta, hogy első látásra nagyon megtetszettem neki. Nem rég találkoztunk is.Én megkérdeztem tőle, hogy én olyan tartalék lennék a legjobb barátnőm próbálkozás után? Ő azt mondta, nem mert én tényleg nagyon tetszek, nem tudja az okot, nem emelt ki semmit mert szerinte neki minden tetszik, ami én vagyok. Az lenne a kérdésem, hogy tényleg tetszem neki és komolyan gondolja a kapcsolatunkat (közben elkezdtünk járni) vagy nem és persze, hogy tényleg szeret-e?(Állítólag, amikor meglát teljesen máshogy néz). Ő 22 én 20 (nekem ő lenne az első barátom)

Kérlek válaszoljatok. Köszönöm! :)

2013. júl. 9. 07:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Mi van ha még mindig bele van zúgva a barátnődbe és rajtad keresztűl áll rajta bosszút ? Mind1 .Nekem gyanús lenne...
2013. júl. 9. 07:22
 2/6 zoliba' ***** válasza:
100%
megmesterkedett? Ez meg mi? :DD
2013. júl. 9. 07:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha nem bízol benne, nem hiszel neki, akkor miért jársz vele? Egy kapcsolat legfőbb alapja a bizalom.
2013. júl. 9. 07:51
 4/6 anonim ***** válasza:

Nos, miután valaki más elküldte, nyugodtan lehet szerelmes első látásra várkibe.

De egy kapcsolatról nem az elején dől el hogy mi lesz: Adj neki időt! Bármi is most a helyzet, fél év mulva már más lesz.

2013. júl. 9. 08:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha nincs ló, jó a szamár is.
2013. júl. 9. 09:20
 6/6 anonim ***** válasza:
A leírtak alapján én nem egészen értem, mi okod van kételkedni benne, hogy tényleg tetszel neki és komolyan gondolja. Ha lennének jelek abban, ahogy a barátnőd irányába viselkedik, akkor még megérteném. Az, hogy csak barátok lettek, kin múlt akkor, a barátnőd nem akart összejönni vele, vagy kölcsönösen így beszélték meg, ez sem mindegy.
2013. júl. 9. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!