Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek van igaza?

Figyelt kérdés
Tévhit ne essék barátnők vagyunk. Én 15 ő 14. Már több mint 2 éve szerelmes egy fiúba,a mai napig, csak nem kapta meg. A fiúnak már van barátnője, de mégis elhívta fürdeni a Tiszára barátnőmet. Aki ettől majdnem elajult, en nem veszem komolyan ezt a meghivást mert engem meg futni hívott, csak engem nem érdekel ugy mint fiú. Ne gondoljátok,hogy mindenkivel össze akar jönni,mert épp ez az,hogy ez a meghívás nem azt jelenti,ez csak olyan baráti ismerkedős. Azon kaptunk össze,hogy mondtam hogy ne csak a szívere hallgasson,az eszére is,mert az is barátnőnk aki eppen ezzel a fiúval jár. Figyeljen arra amit tesz és hogy milyen jeleket ad. De én vagyok a sz@r mert hogy még nem is voltam szerelmes, nem tudom hogy mit érez és hogy hiába adok neki tanácsot, szerelemben az ember vak....ezt ő mondta, de én pont ezért segítek neki. Mert ugyan nem vltam még annyira szerelmes mint ő, de jobba értek hozzá.
2013. júl. 6. 12:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Neked van igazad, tehát a barátnőd téved.
2013. júl. 6. 12:40
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Te elmondtad a véleményed, innentöl kezdve ne eröltess rá semmit. Az se jó ha folyamatosan ráerölteted amit gondolsz. Hagyd,h megtapasztalja a dolgokat...
2013. júl. 6. 12:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Te megpróbáltál segíteni, de akarata ellenére senkin sem lehet.
2013. júl. 6. 13:15
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :)
2013. júl. 6. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!