Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek volt igaza?
Figyelt kérdés
Rendelni akartam webshopból 1 pólót, de volt egy ajánlat, hogy 2-t vihet 1 áráért. Páromat megkérdeztem, hogy mit szólna hozzá, és akkor lenne egy póló neki is ingyen. (Unisex fazon, mindkettőnknek tetszett)
Mondta, hogy oké. Én meg mondtam, hogy akkor megrendelem és kifizetem az én pólómat, ami úgy 2500 ft lehetett, de akkor neki kell állnia a postaköltséget, kb 1000 ft. Ő ezen kiakadt, hogy ha "meghívtam" egy pólóra, miért kell neki fizetni-e bármit is?! Szerintem viszont ez így a korrekt, hogy akkor ő állja a postaköltséget, ha már ez a helyzet. Én legalábbis biztos felajánlottam volna magamatól, hogy akkor ha már van egy ilyen ajánlat, kifizetem, hogy ne neki kelljen mindent állnia.
Parod egy zsugori alak.....nemigen maradnek meg mellette...
2013. jún. 3. 17:19
2/20 anonim válasza:
Felajánlhatná, tényleg ez a normális de én kifizetném helyette.
2013. jún. 3. 17:19
3/20 anonim válasza:
A zsidó mindenit!
2013. jún. 3. 17:22
4/20 anonim válasza:
Te rendelted, szóval, szerintem neked kellene fizetni az egészet, postaköltséggel együtt, még, ha oda is ajándékozod az egyiket a párodnak. Viszont, lehet illendő lett volna a részéről felajánlani, hogy beszáll egy kis összeggel, de ha nem tette, akkor én nem kértem volna tőle, hogy szálljon be...De amúgy 1000 forinton szerintem baromira nem éri meg veszekedni...
2013. jún. 3. 17:23
5/20 Sinead válasza:
elég suttyó dolog volt tőle..
2013. jún. 3. 17:23
6/20 anonim válasza:
Rohattul megérhette gondolom a szemében, sok szüksége nem lehetett egy ingyen postaköltségre.
2013. jún. 3. 17:25
7/20 A kérdező kommentje:
Nem volt vita belőle, csak nekem furcsa volt ez az egész.. végül nem rendeltünk egyébként, bár nem ezért, hanem mert találtunk jobbat.
2013. jún. 3. 17:26
8/20 anonim válasza:
De azt hogy' állapitottátok volna meg, hogy melyik polo a megvásárolt, meg melyik at ajándék? ( Szerintem mindketten furcsa szerzetek vagytok.)
2013. jún. 3. 17:30
9/20 anonim válasza:
Mi? A párod jogosan akadt ki és igaza van. Rákényszeríted a párod, hogy állja a postaköltséget. Miért fizessen olyanért amit nem akart. Te ezzel nem ajándékba veszed neki hanem rákényszeríted a párod, hogy szálljon be a költségbe! Ha neked kell poló akkor vegyél magadnak és ne párodnak. Na? Így már nem is olyan olcsó igaz?:D
2013. jún. 3. 17:32
10/20 A kérdező kommentje:
Nem a póló ajándék részén van a hangsúly, hanem a pénz "felezésén". De ha elsőre nem érted a kérdést, akkor valószínűleg nem érted a helyzetet sem :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!