Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Meddig bírnátok ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Meddig bírnátok ki egy olyan pasit (20on éveset nem ilyen öregebbet) akivel, lehet vitatkozni, de mindig neki van igaza? (nincs olyan hogy nem)

Figyelt kérdés
2013. ápr. 26. 22:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Én biztos, hogy nem. Alaptermészetem a türelmetlenség, nem passzolnék össze egy ilyen pasival!
2013. ápr. 26. 22:29
 2/7 anonim ***** válasza:
Kb 5 percig biztos.
2013. ápr. 26. 22:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Kb 1 beszélgetés erejéig, engem a tudálékos, okoskodó pasik valahogy taszítanak
2013. ápr. 26. 22:42
 4/7 anonim ***** válasza:

Semennyire. Isten ments olyan alaktól aki képtelen belátni a hibáit...

21/N

2013. ápr. 26. 23:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Van egy ilyen barátnőm, állandóan marjuk egymást, szóval inkább bele se kezdenék egy ilyen kapcsolatba.
2013. ápr. 26. 23:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Olyan nincs hogy valakinek mindig igaza van. Túl sok Dr. House-t néztél...
2013. ápr. 27. 00:22
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát... ahhoz képest, azaz a pasi akire gondolok, akiről a kérdés szól, hát hozzá képest House, egy mintaorvos puhap*cs, de kajak :/ Ezt én sajnálom a legjobban.
2013. ápr. 27. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!