Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes emiatt vitatkozni?
én sem örülnék ha a barátnőm olyan emberrel tartaná a kapcsolatot akihez korábban volt köze...
gondold el hogy a barátodnak csak lány barátai vannak és az egyikkel már volt viszonya is... hogy esne?
beszéljétek meg de ne vitatkozva, ja és csak a barátod és te a többieket be ne vond mert annak nem lesz jó vége!
nem is állt szándékomban megszakítani velük a kapcsolatot.
az az érzésem, h a párom nem is akarja őket megismerni.
egyébként sokszor nem is mondom el, h kivel megyek el, úgy tudja egyedül.
lehetséges, h nem bízik bennem, ha ennyire zavarja?
persze fordított esetben nekem sem esne jól, de ennyi erővel én is hihetném azt, h ha összefut a haverjaival, ott van pár csaj és az alkohol hatására bármi történhet.
egyébként azzal a barátommal direkt nem is találkozgatok már, csak msn, de a páromat még ez is zavarja.
Ha nem tudod lenyelni, akkor szóvá fogod tenni, de akkor miért tetted fel itt ezt a kérdést?
Amúgy meg: megbeszélni < = > vitatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!