Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek volt igaza?

Figyelt kérdés

Rendelni akartam webshopból 1 pólót, de volt egy ajánlat, hogy 2-t vihet 1 áráért. Páromat megkérdeztem, hogy mit szólna hozzá, és akkor lenne egy póló neki is ingyen. (Unisex fazon, mindkettőnknek tetszett)

Mondta, hogy oké. Én meg mondtam, hogy akkor megrendelem és kifizetem az én pólómat, ami úgy 2500 ft lehetett, de akkor neki kell állnia a postaköltséget, kb 1000 ft. Ő ezen kiakadt, hogy ha "meghívtam" egy pólóra, miért kell neki fizetni-e bármit is?! Szerintem viszont ez így a korrekt, hogy akkor ő állja a postaköltséget, ha már ez a helyzet. Én legalábbis biztos felajánlottam volna magamatól, hogy akkor ha már van egy ilyen ajánlat, kifizetem, hogy ne neki kelljen mindent állnia.

Vélemények? :)

2013. jún. 3. 17:18
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Hát biztos nem értem:) Te megusztad volna 2500 ft-ban és nem többel. Ez nekem nehéz.
2013. jún. 3. 17:36
 12/20 anonim ***** válasza:
sztem neked van igazad, fizetni-e kéne legalább a postaköltséget
2013. jún. 3. 17:39
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
Nem meghívásról v ajándékozásról volt szó. Megkérdezted h kell-e neki az ajándék póló amit adnak. Ez persze tetszett neki, de mikor az ezer forint postaköltséget (ami nem nagy pénz) az már nem. Én párom így reagált volna akk megrendeltem volna magamnak mind a kettőt. Ő meg vessen magára. De nem. Mégsem. Az én párom nem is hagyná h olyasmire gondoljak h én fizessek többet.
2013. jún. 3. 17:40
 14/20 anonim ***** válasza:

13 vagyok

Kimaradt a mondat fele. Szóval az h megkérted h fizesse a postaköltséget az már nem tetszett neki

2013. jún. 3. 17:41
 15/20 anonim ***** válasza:
Szerintem fel kellett volna ajánlania, de neked meg ki kellett volna fizetned.
2013. jún. 3. 17:43
 16/20 A kérdező kommentje:
11.-es hsz: ajánlom 13. hozzászóló leírását, ő teljesen jól érti a helyzetet (sokakkal egyetemben akik még kommentáltak).
2013. jún. 3. 17:44
 17/20 anonim ***** válasza:
Én nagyon is értem csak te azokkal értesz egyet akik veled értenek egyet;)
2013. jún. 3. 17:52
 18/20 anonim ***** válasza:
srácnak van igaza. neked mindenképpen 3500at kellett volna fizetned. de nagylelkűen felajánlottad neki a 2-t fizet 1et kapot hogy neked kevesebbet kelljen fizetni. de ő neki nem ért meg egy ezrest sem az "ajándék" póló. ennyi nemtöbb a sztori.
2013. jún. 3. 17:53
 19/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2013. jún. 3. 17:54
 20/20 anonim ***** válasza:
Lenne egy poló ingyen neki, te írod, de mégis fizettetnéd vele egy részét. Felajánlhatta volna, hogy beszáll, de mivel ez részedről ajándéknak tűnt nem tette. Más ha közösen találjátok ki, hogy vesztek, akkor már jófejség, ha te fizeted a nagyobbik részét, de így szerintem gáz egy kicsit. A saját pénzét mindenki arra költi amire akarja, van hogy ha kapsz valamit, azt nem utasítod vissza, de ha fizetni kell érte akkor már nem azt vennéd, olyanért fizetsz, ami tényleg tetszik, kell...
2013. jún. 3. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!