Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van ez? Kinek van igaza?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Kinek van igaza?

Figyelt kérdés

2 éve vagyunk együtt a pasimmal,de mostanában kivagyok már tőle idegileg. Teljesen elhanyagolt az utóbbi hetekben,bunkó volt,alig találkoztunk,szex is alig volt.

Emiatt volt egy nagy veszekedésünk nemrég,mert megmondtam neki,hogy nekem ebből a helyzetből elegem van,nem tűröm,ha engem csak úgy félreraknak,azt majd elővesznek ha foglalkozni akarnak velem és ha ez így marad,én elhagyom.

Erre megijedt,fogadkozott,hogy ezentúl másképp lesz,nem is érti,miért volt ilyen,hogy elhanyagolt.

Most meg megint kiborultam,mert már megint inkább a haverjához menne át,mint hogy hozzám átbuszozzon,mert ő nem szeret buszozni. Eleve alig van olyan alkalom,hogy ő mondaná,hogy találkozzunk,mindig én hozom fel,hogy már jó lenne. Olyankor meg általában én megyek át hozzá busszal vagy biciklivel. Ő másik városban lakik,20 km-t teszek meg ilyenkor biciklivel,pedig én rohadt lusta vagyok és utálok biciklizni,de ha nincs pénzem buszra,inkább erőt veszek magamon.

Ő meg nem képes buszra ülni,mert nem szeret buszozni... Megjegyzem,nem a pénz miatt,mert 90%-os. Hát megáll az eszem.

A "sorsdöntő" veszekedés óta is csak 2x találkoztunk. Valamint még egy hétig nem ér majd rá és nem látom,de azzal nincs bajom,mert dolgozni megy. Ittlenne a hétvége,hogy együttlegyünk,de neki eszébe se jut,hogy átjöjjön hozzám,vagy megkérdezze,hogy átmennék-e. Inkább a haverjával lenne. Pedig nem mintha olyan ritkán találkozna a barátaival is,mert legtöbbször így is engem passzol és megy bulizni a haverokkal,bár én ebbe sosem szóltam bele,csak most,hogy már teljesen elhanyagolt.

Ő nem érti,mi a bajom és csak annyit vágott hozzám,hogy "jóvan,akkor átmegyek,ha lenyírtam a füvet". Hát így legyen mostmár hozzá kedvem? Ez már azt jelenti,hogy vége a kapcsolatunknak?

22L,párom 24

2013. jún. 8. 12:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha kifejthetnem a velemenyem, az lenne, hogy ez a pasi egy bunko te meg egy hulye!En eddig ugy ott hagytam volna mint Szent Pal az orakat.Mi az, hogy kerlelni kell?Hat no vagy..azert kicsi tartas lehetne benned, meg se haragudj...en nem tudom, hogy te, hogy birod de.ez FELHABORITO.Szakits vele, legkozelebb amikot athivod es kifogasok meg unalom gyanant nem megy at.Csak szepen nyugodtan es hatarozottan.Semmi bomboles a telefonba, s keress magadnak egy olyat, aki a nap 24 orajabol 26ot lenne veled.Majd ha megtalalod azt a szemelyg boldog leszel es adsz magadnak ket pofot h mert maradtal ennyi ideig ezzel az aplari emberrel.Majd ha latni fogja, hogy boldog vagy sajnalni fogja a nem torodeset:)
2013. jún. 8. 12:33
 2/7 anonim ***** válasza:
Megérdemled, válogasd már meg kiket engedsz magad mellé, illetve nem kéne hagynod, hogy hülyét csináljanak belőled.
2013. jún. 8. 12:42
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszi,legalább már abban biztos vagyok,hogy nem én várok el túl sokat.

Csak azért nem értem ezt a viselkedést,mert mondja,hogy szeret,meg nem akar mást,pedig mondtam neki,hogy ha neki egy olyan lány kell,aki elviseli,ha félre van rakva,hát akkor keressen egy olyat,mert velem foglalkozni KELL. De neki nem kell más,neki én kellek. Mondja ő.

Valamint 1-3 hónappal ezelőttig nem volt ilyen. Ahogy az 1. válaszoló is mondta a nap 24 órájából 26-ot akart velem tölteni,azért "tűrök" úgymond. Ha mondana a kialakult helyzetre valami indokot,talán nem is lenne egy rossz szavam se és megpróbálnám megérteni. Mittudomén,mondjuk,hogy kell neki egy kis idő,mert mondjuk nem úgy érez irántam,mint régen és át kell,hogy gondolja. Vagy bármi más,de legalább tudjam,hogy miért vagyok így félrerakva.

De ezt már tényleg nem tudom elviselni és mire vélni. Nem változik,szakítok vele.

2013. jún. 8. 14:39
 4/7 A kérdező kommentje:
*HA nem változik,szakítok vele.
2013. jún. 8. 14:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Elso valaszolo vagyok.Szoval ha valaki felre rak es te tudod hogy mert, akkor elviseled?Pff..nem csodalkozok, hogy atnez rajtad.Hatarozotabb kellene lenned, meg se haragudj.
2013. jún. 8. 15:39
 6/7 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, hogy így neked estünk.

Ami kiverte nálam a biztosítékot: " egy olyan lány kell,aki elviseli,ha félre van rakva"

Ekkor kellett volna azt mondanod, hogy sok sikert az életben és akkor talán észhez tér az őfelsége.

2013. jún. 9. 09:36
 7/7 A kérdező kommentje:

Nem arról van szó,hogy ha tudom,hogy miért rak félre,akkor még meg is veregetem a vállát,hogy jóvan,legalább tudom mivan,csak akkor legalább tudok a helyzettel mit kezdeni és tudom,hogy hányadán állunk,mire számítsak. Mert így,hogy semmi támpontom nincs,gondolok a csajozástól kezdve odáig,hogy már nem szeret és ez a rosszabb,hogy már magam gyártok okokat.

Ja,és nem ő mondta,hogy neki olyan lány kell,akit félrerakhat,hanem én vágtam ezt hozzá,hogy ha ez így van,akkor rosszul választott.

De a lényeg,hogy találkoztunk,kivertem a balhét,hogy most ezek után mi lesz majd,nem tudom,de ha ugyanilyen marad a helyzet,akkor viszont én végeztem vele. Szánja-bánja bűneit,remélem,hogy komolyan is gondolja. Birkatürelmű vagyok,de mára már a türelmem elfogyott.

Semmi baj,hogy nekem estetek. Van akit a szép szó nem hat meg,néha kell egy józanító "pofon":D Én is van,hogy felmérgelem magam pár kérdés olvasása közben,hogy valaki hogy lehet ilyen meg olyan együgyű. Hát most én voltam az együgyű.

Köszi a válaszokat!

2013. jún. 10. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!