Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jól tettem vagy a tesómnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól tettem vagy a tesómnak van igaza?

Figyelt kérdés
A barátommal megbeszéltük, hogy vasárnap kiruccanunk a közeli városba, városnapokra. Ma viszont szólt, hogy nem csak szombat éjjel túlórázik, hanem bevállalt 16 órázást, tehát szombat éjféltől vasárnap délután 3-ig melózik. Azután pedig aludni akar, érthető szerintem... Persze plusz munka, plusz pénz, és arra nagy szüksége van. Nem esett jól, de felhívtam két barátnőmet, és ők szívesen jönnek, úgyhogy velük megyek. Tesóm szerint viszont simán dobnom kéne a barátomat azért, hogy nem tartja magát ahhoz, amit megbeszéltünk. Vagy legalábbis haragudnom kéne...
2013. júl. 5. 22:24
 1/6 Amélia:) ***** válasza:
én nem haragudnék
2013. júl. 5. 22:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Jó kretén tesód van, a barátod dolgozó ember, értékelned kéne inkább és nem a mai divatsértődéseket játszani...
2013. júl. 5. 22:26
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem játszok semmit!
2013. júl. 5. 22:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Ez így természetes, örülj hogy dolgozik szerintem...
2013. júl. 5. 22:28
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nincs igaza a testvérednek. Ha az enyém beleszólna a szerelmi életembe, ráadásul úgy, hogy ilyeneket mond, biztos kiakadnék. A helyedbe én rá haragudnék, nem a párodra!
2013. júl. 5. 22:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Micsoda szörnyűség...
2013. júl. 5. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!