Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól tettem hogy elküldtem a barátomat? (nem szakítottunk! )
Figyelt kérdés
Pár órája rám írt a barátom facebookon,először normális volt,de elkezdett flegmázni,amiből nekem elegem lett.Leírtam neki,hogy nem vagyok hajlandó vele addig beszélni,amíg nem tud velem normálisan beszélni,gondolkodjon el magán.Le írta,hogy azért ilyen,mert fáradt,és rossz kedvű.Vajon jól tettem hogy leráztam?2013. jún. 29. 17:49
2/8 anonim válasza:
én is ezt szoktam csinálni .. rossz tulajdonság, mert felemészt !! Épp most tettem én is , csak én nem fészről tessékeltem el..
3/8 anonim válasza:
Mindenkivel megesik hogy fáradt és ingerült! Mi ebben olyan nagy dolog?
4/8 anonim válasza:
Ha szóltál neki és utána is folytatta akkor jogos. Kipiheni magát és lehetőleg elnézést kér majd...
6/8 anonim válasza:
Biztos, hogy így történt? Nem hagytál ki véletlen apró részleteket, ami történetesen rád terelte volna a gyanút, hogy te szítottad fel a tüzet?
7/8 A kérdező kommentje:
Nem.Mindent úgy írtam le,ahogy volt.De egy dolgot kihagytam.Pár utcával lejjebb lakik,mint én,de 2 napja nem találkoztunk.Tegnap megígérte hogy ma találkozunk,de időközben betervezett más programot.Én megvádoltam,hogy kifogást keres.És így kezdődött a veszekedés.
2013. jún. 29. 18:00
8/8 anonim válasza:
Na,mégiscsak kihagytál egy apró kis részletet..szerintem azért flegmázott veled,mert te "gyanakodtál"benne,bizalmatlanságnak vette szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!