Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha szakítottunk a barátnőmmel és vissza szeretném Őt kapni?
Figyelt kérdés
A bizalmát vesztette el, de nagyon szerelmesek vagyunk, viszont Ő már nem akar baráti kapcsolatnál többet....2013. jún. 29. 05:45
1/11 anonim válasza:
Ő már nem akar baráti kapcsolatnál többet....
Így már semmit.:\ Max még annyit tudsz, hogy próbáld visszahódítani.
3/11 anonim válasza:
" de nagyon szerelmesek vagyunk, "
rosszul tudod,
csak te vagy nagyon,Ő már nem,
4/11 anonim válasza:
miért vesztette el a bizalmát?
megcsaltad vagy másnak irogattál félreérthetően/flörtöltél más csajokkal?
ált. ilyenekért rágnak be a lányok, ha ez volt nem tudsz mit tenni ilyennel könnyű kinyírni bármilyen szerelmet egy nőnél.
ha valami kis piti dolog, akkor tláan még érdemes küzdeni de az előbbieket nem szokták megbocsájtani
5/11 A kérdező kommentje:
Sokat mondták, hogy csal és feltörtem facebookját, voltak érdekes beszélgetések, amilyen hülye voltam a szemére is vetettem :( közben kiderült, hogy az mind jóval előttem volt, csak épp a dátumot nem néztem....
2013. jún. 29. 07:50
6/11 A kérdező kommentje:
Ő mondta, hogy szerelmes még belém, de fél újra kezdeni, mert ha még egyszer csalódna, abba belehalna.... így is örül, hogy viszonylag épen kikeveredett a kapcsolatból :(
2013. jún. 29. 07:51
7/11 anonim válasza:
hmm.. azért én emiatt nem szakítottam volna na mindegy.. próbálj vele beszélni, mond el neki hogy szereted nagyon, és hogy bebizonyítod neki hogy bízhat benned, és te is benne, aztán ha igent mond az egészre onnantól már te találd ki mit csinálj, csak próbáld ezt a témát elfeledtetni vele is meg magaddal is. egyébként meg ha annyira szeret ahogy mondja akkor ad még lehetõséget a kapcsolatotoknak.
8/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szerelmes belém, azt mondja, hogy én voltam az az nagybetűs ember, akire mindig is várt, de akkorát csalódott bennem, hogy ezzel bezárt minden kaput. Ha még egyszer csalódnia kellene, azt nem élné túl, ezért nem akar több esélyt adni... Viszont elég sokat beszélgetünk, szoktunk találkozgatni is, érzem, hogy szeret, de távolságtartó, nem is akarok nagyon nyomulni, ne hogy elijesszem... egyenlőre... :) Remélem idővel meggondolja magát, bár azt mondja, hogy tuti nem, ezt végleg lezárta... Kicsit "megkattant".
2013. jún. 29. 15:26
9/11 anonim válasza:
tesó,ez a csaj már nem kiváncsi rád ,
10/11 anonim válasza:
Nekem is volt egyszer ilyen féltékenykedős, nyomozgatós pasim. Úgy kidobtam hogy a lába se érte a földet. Tudod milyen idegesítő ha nyomozgatnak utánad meg utána még a szemedre is vetik pedig nem csináltál semmit? Én nem fogadtam vissza ezt a pasit remélem a volt barátnőd se fog téged ha esze van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!