Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szakítottunk a barátnőmmel....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottunk a barátnőmmel. De vissza akarom szerezni a Tippek? Többi lent

Figyelt kérdés
na szóval most szakítottunk csütörtökön 7 és fél hónapig voltunk eggyüt na és ma átmentem az apjához telefonomat megcsinálni és felmentem hozzá megöleltem megbeszéltem vele a dolgot de láttam rajta hogy neki is szar így de végül azt mondta hogy nem utánna kibökte hogy találkozott egy sráccal rá 2 napra csalódott voltam de egyébként tudtam hogy van valami avval a srác és közte na és utánna lementem az apjához csináltuk a telót utánna lejött és odamentem hozzá csak úgy és tökre elvoltunk mintha járnánk ölelgettük egymást mint régen. de nem birom nélküle és visszakarom szerezni nincs valakinek valami tanács tudom hogy az lenne a helyes ha elfelejteném de nem akarom mert szeretem és tudom hogy ugyse találnék most magamnak csajt aki közel lakik és megfelelő lenne és még az a cink hogy egy busszal járunk de ami még rosszabb az hogy a faszi is vagyis rohadt jó lesz nézni hogy ott turbékolnak a buszon valami tanács most jólesne köszi

2013. febr. 3. 22:26
 1/7 anonim ***** válasza:
A guttemberg almbumba?
2013. febr. 3. 22:29
 2/7 anonim válasza:
100%
Keltsd azt a látszatot, hogy nem izgat a dolog. Ha akar szakítani, főleg egy másik pali miatt, akkor menjen! Ha látja, h lazára veszed, jobban rád fog kapni, h kibéküljetek. Ha azt látja, hogy mész utána, akkor le sem fog szarni egy idő után, hiszen megvan a biztonsága, h ő nem sérülhet és így az új jobban fogja vonzani. Hajrá! :)
2013. febr. 3. 22:36
 3/7 A kérdező kommentje:
Hát igen ezt is akartam így utólag de elbasztam.. nagyon elbasztam. hogy ott sírva könyörögtem neki kb..
2013. febr. 3. 22:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Ennyire nem alázhattad meg magadat...Egy nő nem ér meg ennyit! 2x-ra meg már nem az igazi egy kapcsolat.
2013. febr. 3. 22:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Mintha magamat látnám. Velem is múlthét csütörtökön szakítottak. Előtte semmi probléma nem volt. Csak egy kis vita, amit simán megbeszélhettünk volna . Azóta is csak szívódok. Ő leseszarja a fejem , én meg persze írogatok neki.. írogattam.. helyesebben mondva. Nem ér annyit hidd el , hogy megalázkodj. Én is magamra haragszom, hogy ott kuncsorogtam a búcsú csókért mint egy b.zi...
2013. febr. 5. 21:13
 6/7 A kérdező kommentje:
na akkor egy cipőbe járunk de én azóta elértem hogy soha többet nem lesz a barátnőm valószinűleg és már szerintem köszönni se fog :S
2013. febr. 5. 23:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Mitörtént?
2013. febr. 7. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!