Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lassan egy éve szakítottunk a barátnőmmel, de még a mai napig eszembe jut és néha el szoktam képzelni, milyen lenne, ha még együtt lennénk, veletek is volt ilyen?
Nem volt felhőtlen, de nagyon szerettem, csak közbe szólt az Élet, párszor még próbálkoztunk, de a barátság nem ment mert megbántottuk egymást többször.
Azóta volt több lánnyal kalandom, de egy csaj sem tetszett annyira (nem voltak bányarémek), hogy komolyan is gondoljak vele egy párkapcsolatot.
Talán az igazi ok, hogy még mindig őt szeretem és más nem igazán érdekel, ha fel is kelti valaki az érdeklődésemet, elmúlik eléggé hamar, megtalálom rögtön, ami nem tetszik benne. Előtte is válogatós voltam, de nem ennyire.
A munkám miatt nagyon elfoglalt vagyok, ismerkedésre nincs időm, ezért magányosan élem az életemet ... lehet, hogy kellene egy macskát vennem, de rá sem jutna elég időm :(
28/F
"..ismerkedésre nincs időm.."
Mindenkinek arra van ideje, amire szánja, hacsak nem vagy egy 43 céggel rendelkező üzletember, akinek nincsen házvezetőnője sem, így a 35 tengerparti házát egyedül kell takarítania.
Nekem is eszembe jutott sokszor 1 év után a volt barátnőm, mégsem kezdtem el sajnáltatni magam, mert az önsanyargatás nem megoldás semmire. Ha igazán szereted, keresd meg őt újra, ha nem, akkor meg miről beszélünk?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!