Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálhatja ezt az exem? Amióta szakítottunk, mintha kicserélték volna! Pont olyasmiket csinál, amit én mindig hiányoltam mikor együtt voltunk, de hallani sem akar rólam.
Évekig könyörögtem, hogy csináljon jogsit, szétmentünk (ő mondta ki) másnap! elkezdett kreszre járni. Most hétvégén utazik (3 év alatt egyszer sikerült elutaznunk), ezt így hirtelen leszervezte, és kivett szabit is, amit amíg együtt voltunk sosem tett meg holmi kirándulás miatt, merthogy nem lehet, dolgozni kell. Folyamatosan bulizik (a közös bulizást is hiányoltam).
Kérdeztem tőle, az volt a válasza, hogy már nem nekem, hanem magának akarja bebizonyítani, hogy nem akkora lúzer mint amilyennek én beállítottam. Egyszerűen nem fér a fejembe ez az egész. Miért nem lehetett ezeket már akkor elkezdeni, mikor még mindketten hittük, hogy helyrehozható a kapcsolatunk.
Leírtad te magad a választ. Saját magának akar bizonyítani, hogy képes ezekre a dolgokra, és nem egy lúzer.
Neked nem felelt meg olyannak amilyen, formálni akartad, és most hogy esetleg olyanná alakul, amilyenné te akartad volna, mostmár kéne? Ne haragudj, de elég fullasztó lehet a személyiséged (abból amit és ahogyan leírsz ez jön le).
És komolyan attól romlott el a kapcsolatotok, mert nem ment el jogsit csinálni?
Te a fiú vagy vagy a lány?
28/n
Valószínűleg megfojtottad a követelőzéseddel, amivel még azt is érzékeltetted, hogy nem férfi, mert még jogsija sincs. Ahogy szakítottatok, felszabadult, fellélegzett és most magának akarja még bizonyítani, hogy ő igenis férfi, és ezeket úgy teszi, hogy amiket te követelőztél azokat megteszi, csak mostmár saját maga miatt és nem valakiért akinek ezek a dolgok voltak a legfontosabbak a kapcsolatában.
Lehet rosszul látom, de nekem kicsinyesnek, zsarnokoskodónak, és uralkodónak tünsz, ezzel totál elnyomva a másik embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!