Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálhatja ezt az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálhatja ezt az exem? Amióta szakítottunk, mintha kicserélték volna! Pont olyasmiket csinál, amit én mindig hiányoltam mikor együtt voltunk, de hallani sem akar rólam.

Figyelt kérdés

Évekig könyörögtem, hogy csináljon jogsit, szétmentünk (ő mondta ki) másnap! elkezdett kreszre járni. Most hétvégén utazik (3 év alatt egyszer sikerült elutaznunk), ezt így hirtelen leszervezte, és kivett szabit is, amit amíg együtt voltunk sosem tett meg holmi kirándulás miatt, merthogy nem lehet, dolgozni kell. Folyamatosan bulizik (a közös bulizást is hiányoltam).

Kérdeztem tőle, az volt a válasza, hogy már nem nekem, hanem magának akarja bebizonyítani, hogy nem akkora lúzer mint amilyennek én beállítottam. Egyszerűen nem fér a fejembe ez az egész. Miért nem lehetett ezeket már akkor elkezdeni, mikor még mindketten hittük, hogy helyrehozható a kapcsolatunk.

2012. febr. 17. 08:34
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Aha változott. Rájöttem, hogy ő egy olyan ember, aki minimális önismerettel sem rendelkezik, mindig valamilyen aktuális külső elvárásnak próbál megfelelni, így aztán rendkívül megalkuvó és képmutató is egyúttal. Az iszonyat IQ mellé nulla EQ társul. Az új barátnője mellett most épp hozzá hasonul, ahogyan azt velem is elhitette, hogy mennyire hasonlók vagyunk és mennyire egy az utunk (hiszen neki ugye nincs meg a sajátja). Mostanra boldog vagyok, hogy nem kell részt vennem a mesekönyve rajzolásában, hanem élhetem a saját életem. Csak az a 3 évet sajnálom kicsitt, amíg elhittem neki, hogy a megfeleéskényszere a valódi vágyait tükrözi.
2012. aug. 15. 20:42
 22/22 nevem-senki ***** válasza:
Ennek örülök, és tudtam, h ràjössz a lényegre. Hiába szapultak itt oldalakon keresztül, teljesen világos volt számomra, h te egy okos és empatikus nő vagy, aki magában is keresi a hibákat, ha nem jól alakulnak a dolgai. Ne sajnáld azt a három évet, hiszen tanultál belőle! Örülhet majd az a férfi, akinek te leszel majd az oldalán.
2012. aug. 16. 00:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!