Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottunk a barátnőmmel fél éve, még mindig nagyon hiányzik, nem érdekel más lány, hogy tudott ennyire magához láncolni, pedig nem is beszélünk már régen. Ő boldogan él a mostani barátjával. Hogyan szeressek ki belőle?
Az èn első komoly kapcsolatom most ért véget 2,5 hónapja de még mindig szerelmes vagyok belé.
A cink az hogy a volt nőm es a mostani baratja 19 lesznek en meg 24 leszek.
A sracot egy ilyen mulatós bálban ismerte meg ahova engem nem hivott azt ő tud tancolni en meg nem. Neken csak annyit mondott hogy lesznek ilyen balok es megy a baratnoivel.
Gondoltam jova tennem azt hogy a lampalazam miatt nem táncoltam a szallagtuző bállján ugyanis egyszer mar kirohogtek a mert nem tudok tancolni es akkor is ettol feltem.
Neki az volt meg az indok hogy nem mentunk szorakozni meg hetkozbe naluk hetvegen nalumk aludtunk.
Ahelyett hogy megbeszeltuk volna ezt amit en kezdemenyeztem is ehelyett kilepett mert az a srac tud tancolni.
Szanalmas. De en meg mindig szeretem. 2 hetebram irt hogy mi ujsag hogy vagyok es tokre ugy irkalt mint aki.megbanta az egeszet es meg mindig erezne irantam valamit.. de ugyan akkor ugy is ir hogy a masikat szereti... tehat igy ketfele keppen. a mult heten talizunk. Az anyja segitsegevel szerveztem meg. Anya meg en adtunk neki ballagasi ajandekot. Es annyira zavarban volt hogy nem mert a szemebe nezni pedig en is remegtem annyira izgultam de o folyton a viragot baszkuralta meg elpirult. Amikor elkoszontunk ketszer is visszanezett.
Par napra ra a ballagasan bemutatta a sracot otthon meg mar volt egyebb is a szobaban ahogy hallottam.
De akkor minek irt ram a balkagasa elott is egy nappal?
Minek keres?
Szoval mindketten rossz helyzetben vagyunk.
Konnyen mondjak a haverok hogy ne erdekeljen. Konnyen mondjak.
Zavar hogy massal van. Mikozben az o meg az en csaladom is furcsalta
* a hirtelen szakitast mert ok is mondtak nekem hogy hogy megvaltozott mellettem meg o maga is mondta. Kozos jovo minden volt.
A problemak megoldasa helyett inkabb szakitott :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!