Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lassan 20. napja szakítottunk a barátnőmmel de nekem még mindig hiányzik, fájdalom-enyhítés gyanánt mit csináljak?
sztem minél hosszabb volt egy kapcsolat annál hoszabb ideig tart azt kiheverni...legjobb mód ami nekebevált.
1.ne beszélj vele amíg úgy érzed hogy már nem szereted, deelőször akkor is csak telefonon, várd ki milyen reakciót vált ki belőled a hangja..ha fájakkor ne is beszélj velemég egy jó darabig.
2.ne nézz romantikus filmeket, ne halgasd azokat a számokat amiket vele.
3. tervezd meg a napodat hogy mindig mozgásban légy és ne legyen időd rágondolni
jó ha van melletted mindig egy jó barát.
Én nem osztom azt a nézetet, hogy rúgj be, bulizz és csajozz, mert ezek semmit nem oldanak meg. Ráadásul szánalmas, mikor valakinek a szakítás feldolgozása ebben merül ki.
Én azt tanácsolom, hogy lehetőleg legyél minél többet barátok között és csináljatok közös programot. Ezen kívül jó dolog még a sportolás, mert lefáraszt és akkor nincs időd sokat agyalni. Oszd be minden napod, hogy mit csinálsz. A lényeg, hogy ne legyen időd erre gondolni.
Velem is szakítottak már másfél hónapja (csak én lány vagyok), nekem is hiányzik, én ezeket szoktam csinálni.
Köszi a válaszokat,sokat segítettetek.Csak annyira fájdalmas amikor néha-néha bevillan,hogy milyen jó volt vele a szex meg,hogy élvezte amikor a nyakát marcangoltam szájjal...
Egészen a kb. múlthétig hiú ábrándokban ringattam magam hátha-hátha meggondolja magát de rájöttem,hogy ez sose fog bekövetkezni és ahogy említettétek lassacskán de most már elkezdtem felébredni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!