Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék neki segíteni?
A barátnőmnek nagyon szokott görcsölni a hasa, amikor menstruál. Van, hogy már a sírásig is eljut. Tudom valahogy enyhíteni a fájdalmát? Ha megkérdezem, hogy mit tehetnék mindig csak legyint hogy semmit. De mégis nem lehetne valahogy elérni, hogy kevésbé fájjon neki? Nagyon sajnálom ilyenkor.
Előre is köszönöm.
köszönöm szépen, tényleg nagyon sajnálom és szeretnék neki segíteni, csak nem tudom hogy.
és nőgyógyászhoz szokott menni, kapott valami gyógyszert, de szerintem az sem sokat ér
Nem tudom, milyen idős... ha már 17 körül, és legalább 2 éve rendszeres a menzesze, akkor írasson fogamzásgátlót, megszűnik a menzesz, a megvonásos vérzés pedig nem jár fájdalommal.
Ha fiatalabb: meleg törülköző a pocira sokat segíthet. Vagy egy enyhe gyógynövényes nyugtató, amivel átalussza az első pár órát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!