Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Tényleg nem tudom most, hogy mi a helyes. Kinek van igaza?
Olyan vagy mint a volt barátnőm. Az embernek elmegy az életkedve tőled...
22/F
Neked igenis szar, ha két napig nem látod? Fúdeszar lehet neked. Képzeld, én meg február óta államvizsgázok (jogra járok) és jó, ha heti EGYSZER találkozok a párommal, - nem élünk együtt, ő is dolgozó ember - mert nekem több ezer oldalt kell megtanulnom heteken át.
Örülj neki, hogy van egyáltalán munkahelye és tud dolgozni a mai világban. A hisztiből meg vegyél vissza, nem körülötted forog a világ.
23L
Az elsőre értettem, hogy hülyeség...
Értem én ezt, második, de ha csak ennyit jelentek neki, mi értelme folytatni?
Szerintem is te vagy most az önző. A barátod dolgozik, kifárad, ráadásul az anyukája kórházban van, és még te is szekálod, csak mert nem látod 2 napig.
Én általában hetente egyszer tudok találkozni a párommal, mindketten dolgozunk, ő 3 napig 12 órát dolgozik, és 3 napon otthon van. Az első szabadnapján megértem, hogy aludni szeretne, mert 3*12 óra marhára ki tudja fárasztani az embert, fordítva ő is megtenné értem.
Szóval a barátodnak adok igazat, próbálj meg megértőbb lenni. Nem lehet könnyű a számára, nem mindig az van, amit akarunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!