Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Tényleg nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Tényleg nem tudom most, hogy mi a helyes. Kinek van igaza?

Figyelt kérdés
A barátom délutáni műszakban dolgozik, délelőtt tudunk találkozni egy-két órát, de szoktunk általában minden nap. Húsz évesek vagyunk. De most valahogy úgy érzem kihasznál, csak akkor jön, ha szüksége van rám. Most bejelentette telefonon, hogy holnap nem jön, mert nagyon fáradt, a hétvégén is dolgozott, és akar pihenni. Az anyukája is kórházban van egyébként, tény hogy ki van merülve a barátom. A gond az, hogy szerdán sem tudunk találkozni, mert én vizsgára kell menjek. Én kikeltem a sodromból, ez igaz, azt mondtam nem is vagyok fontos neki, nem is szeret, és nekem igenis szar ha két napig nem látom. Szakítást emlegettem. Erre ő is elég csúnyán beszélt: azt mondta nem ötven éves, mindig be van programálva, sosem csinálhat amit akar, olyan érzést keltek benne, hogy elérem, hogy szabadságra vágyjon, ő csak pihenni akar, majd csütörtökön találkozunk, nem halok bele ha két napig nem látom. Ha ezért szakítani akarok, szakítsak, ha ezt nem tudom megérteni, ne vegyem őt faszra. Amúgyis a szeme ragad le annyira álmos, fekszik le, aludjak jól, lerázott. Milyen ez már? Másfél éve együtt vagyunk.
2013. jún. 17. 23:32
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
A barátod félrekúrel.
2013. jún. 17. 23:34
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Azért az, hogy két napig nem látod, még nem a világ vége. A délutános műszak amúgy tényleg kegyetlen, én is gyűlölöm, kikészít. Nem bántásból, de amit csinálsz, az az igazi nagy betűs HISZTI. Az ő anyukája kórházban van, melózik még hétvégén is, Te meg szakítást emlegetsz, mert két napig nem látod.
2013. jún. 17. 23:35
 3/20 A kérdező kommentje:
Ez hülyeség.
2013. jún. 17. 23:36
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Olyan vagy mint a volt barátnőm. Az embernek elmegy az életkedve tőled...

22/F

2013. jún. 17. 23:36
 5/20 anonim ***** válasza:

Neked igenis szar, ha két napig nem látod? Fúdeszar lehet neked. Képzeld, én meg február óta államvizsgázok (jogra járok) és jó, ha heti EGYSZER találkozok a párommal, - nem élünk együtt, ő is dolgozó ember - mert nekem több ezer oldalt kell megtanulnom heteken át.

Örülj neki, hogy van egyáltalán munkahelye és tud dolgozni a mai világban. A hisztiből meg vegyél vissza, nem körülötted forog a világ.

23L

2013. jún. 17. 23:37
 6/20 A kérdező kommentje:

Az elsőre értettem, hogy hülyeség...

Értem én ezt, második, de ha csak ennyit jelentek neki, mi értelme folytatni?

2013. jún. 17. 23:37
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak ennyit jelent neked hogy emiatt szakítasz vele akkor tényleg igazad van. A barátod jobbat érdemel mint egy hisztis liba...
2013. jún. 17. 23:38
 8/20 anonim ***** válasza:
Te reménytelen vagy. Ha nem csinálna semmit, és nem lenne miből szőkíttetni a hajad, és nem lenne miből moziba járni, körmöt festeni, pedikűrözni, akkor azért szakítanál mert nem tud pénzt keresni, és ismét itt sírnál feltéve a kérdést, hogy "akkor mi értelme folytatni?"
2013. jún. 17. 23:39
 9/20 A kérdező kommentje:
Nekem ebből még is az jön le, hogy nem vagyok fontos neki és nem szeret. Én várom, hogy lássam, még meglepetéssel is készültem holnapra, erre fel ő lemondja...és aztán még ő van felháborodva.
2013. jún. 17. 23:41
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is te vagy most az önző. A barátod dolgozik, kifárad, ráadásul az anyukája kórházban van, és még te is szekálod, csak mert nem látod 2 napig.

Én általában hetente egyszer tudok találkozni a párommal, mindketten dolgozunk, ő 3 napig 12 órát dolgozik, és 3 napon otthon van. Az első szabadnapján megértem, hogy aludni szeretne, mert 3*12 óra marhára ki tudja fárasztani az embert, fordítva ő is megtenné értem.

Szóval a barátodnak adok igazat, próbálj meg megértőbb lenni. Nem lehet könnyű a számára, nem mindig az van, amit akarunk.

2013. jún. 17. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!