Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Tényleg nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Tényleg nem tudom most, hogy mi a helyes. Kinek van igaza?

Figyelt kérdés
A barátom délutáni műszakban dolgozik, délelőtt tudunk találkozni egy-két órát, de szoktunk általában minden nap. Húsz évesek vagyunk. De most valahogy úgy érzem kihasznál, csak akkor jön, ha szüksége van rám. Most bejelentette telefonon, hogy holnap nem jön, mert nagyon fáradt, a hétvégén is dolgozott, és akar pihenni. Az anyukája is kórházban van egyébként, tény hogy ki van merülve a barátom. A gond az, hogy szerdán sem tudunk találkozni, mert én vizsgára kell menjek. Én kikeltem a sodromból, ez igaz, azt mondtam nem is vagyok fontos neki, nem is szeret, és nekem igenis szar ha két napig nem látom. Szakítást emlegettem. Erre ő is elég csúnyán beszélt: azt mondta nem ötven éves, mindig be van programálva, sosem csinálhat amit akar, olyan érzést keltek benne, hogy elérem, hogy szabadságra vágyjon, ő csak pihenni akar, majd csütörtökön találkozunk, nem halok bele ha két napig nem látom. Ha ezért szakítani akarok, szakítsak, ha ezt nem tudom megérteni, ne vegyem őt faszra. Amúgyis a szeme ragad le annyira álmos, fekszik le, aludjak jól, lerázott. Milyen ez már? Másfél éve együtt vagyunk.
2013. jún. 17. 23:32
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Na itt aztán szó sincs olyasmiről, hogy rám költené a pénzét, sőt. Jó ha kapok egy csokit, vagy egy szál virágot egyszer egy hónapba.
2013. jún. 17. 23:42
 12/20 A kérdező kommentje:

Persze. Fáradt meg stb.

De nekem ebből úgy jött le, hogy sok neki az, amennyit találkozunk, mert hogy én meg akarom kötni, pedig ő még csak húsz éves, kell egy kicsi szabadság, ennyiben.

Nem csajozásra érti valószínűleg, mert soha ilyesmi nem is merült fel. De akkor is...

Meg hogy nem halok bele két napba, minek kell ilyen ügyet csináljak. Tényleg nem halok bele, de ha rajtam múlna, úgy csinálnám, hogy lássam. Neki viszont ennyit nem számítok...

2013. jún. 17. 23:45
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer egy hónapban megajándékoz. Valaki meg a barátnőjét szülinapján, névnapján, valentin napkor vesz csak ajándékot. Látom már hogy te nagyon el vagy kényesztetve. Remélem kib*szottul meg fogod szívni. Rühellem az ilyen kis hercegnő típusokat. És am tényleg dettó mint a barátnőm. Dolgoztam megkértem halasszuk el egy nappal és már jött is hogy akkor nem is szeretem. áááá wazze nem is írok ide többet csak felb*szom az agyam tőled...
2013. jún. 17. 23:46
 14/20 anonim ***** válasza:
Bocsánat! Volt barátnőm. Nem véletlen lett vége. Majd a kérdező is megtudja...
2013. jún. 17. 23:48
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz eset vagy:) Úgy jön le, hogy Te csak magadra gondolsz. Neked rossz, ha nem találkoztok. Neked így, neked úgy. Neki meg kórházban van az anyukája, és szeretne két napot pihenni. Amit délutánosban teljesen megértek. Én pl ha délutános vagyok, semmihez sincs kedvem délelőtt. Te meg két nap miatt kiborulsz. És abból, hogy pihenni szeretne, leszűrni azt, hogy nem szeret, elég vad következtetés.
2013. jún. 17. 23:48
 16/20 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem vagyok hercegnő típus.

De ő nagyon fontos nekem.

És félek, hogy kihasznál.

Hiába dolgozik rengeteget, szegények.

Én sokszor csinálok neki meglepit, a szüleim pedig hetente többször is vesznek neki apróságokat, itt kajál, meg ilyenek. Nagyon szeretem, tényleg.

És ilyenkor úgy érzem, hogy ő nem engem... Én neki nem vagyok fontos.

És nekem hiányzik, ha nem látom. Ennyi az egész...

2013. jún. 17. 23:51
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

2 napig nem találkoztok és világ vége? nem érdemel meg téged a barátod, ez tény, nem véletlen írták előttem ennyien. Ne hisztizz mert nem szexi, dolgozik és fáradt, te meg hihetetlenül önző vagy.

Az én párom is dolgozik, így csak hétvégén látom, mégis sokkal jobban megbecsülőm őt, mint te.

19/l

2013. jún. 18. 00:02
 18/20 anonim ***** válasza:
Ezért nem kell nekem senki... :D
2013. jún. 18. 00:02
 19/20 anonim ***** válasza:
most mit is vársz tőlünk? hogy adjunk neked igazat, hogy szakíthass vele vagy legalább jogosabbnak érezd a hisztidet? mert itt többen is elmondják a véleményüket, de neked nem tetszik, mert savanyú a szőlő. tehát, akkor inkább írd azt, hogy adjunk neked igazat vagy húzzunk el. szánalmas vagy.
2013. jún. 18. 00:05
 20/20 A kérdező kommentje:

Őszinte válaszokat vártam, és köszönöm.

Kissé talán megnyugodtam, hogy remélhetőleg még sincs arról szó, hogy nem szeret a barátom, vagy nem lennék neki fontos.

Minden választ köszönök.

2013. jún. 18. 00:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!