Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennetek a helyemben?
3 eve leszek egyutt, a parommal.. rengeteg mindent ateltunk egyutt. Sokszor megvert mar, es rengeteget veszekedtunk, mert kiderultek dolgok hogy miket csinal a hatam mogott.
Mostanara rendbe jottek a dolgok.. DE viszont eszre vettem hogy nem regiben elkezdett regisztralni tarskereso oldalakra? vajon miert? :/
Ilyenkor az a természetes, hogy könyörg. most vissza akar "kapni" és egy darabig jó sorsod is lenne... csak minden kezdődne előröl.
Nyugodtan pihendd ki magad, varj egy kicsit és keress egy másikat.
A barátnőm egy hónapot sírt, mert én milyen jó vagyok hozzá, pedig nem is csináltam semmit... Sokáig érződött rajta, hogy vele másképp bántak. Lehet bekepzelem de mintha te is kicsit el lennél nyomva...
Nem kell félned. Mostmár csak jobb történhet veled.
Jaj a faterodnak ehhez semmiféle köze nincs. Elejében csak nagyon ideges, majd ordít és elcsattan egy pofon... A lényeg, hogy egyre durvább és te pedig egyre jobban félsz tőle...
Inkább leírom többször, hátha tudatosul azokban, akik ezeket a sorokat olvassák, hogy egy pofon a vita végén csak a kezdet...
23/f
eszhez tertem, elegem volt mindenbol. vissza koltoztem edesanyamhoz. es vissza vettek az elozo munkahelyemre is.:D
ezekutan mar csak jobb lesz, meg mindig hivogat, es keres hogy hianyzom.. ezt az elso utesnel kellett volna atgondolnia.. hat mar keso.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!