Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tennetek a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennetek a helyemben?

Figyelt kérdés

3 eve leszek egyutt, a parommal.. rengeteg mindent ateltunk egyutt. Sokszor megvert mar, es rengeteget veszekedtunk, mert kiderultek dolgok hogy miket csinal a hatam mogott.

Mostanara rendbe jottek a dolgok.. DE viszont eszre vettem hogy nem regiben elkezdett regisztralni tarskereso oldalakra? vajon miert? :/

2013. júl. 1. 12:39
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
szakíts vele...nem normális, hogy megvert...és úgy tűnik ennyit ér a kapcsolatotok...én ott hagynám a francba
2013. júl. 1. 12:48
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Mit tennék a helyedben? Építtetnék egy időgépet, és az első verés után feljelenteném, és persze otthagynám.
2013. júl. 1. 12:49
 3/17 anonim válasza:
100%
a verés elég durva.aki egy nőt megüt,az nem ember
2013. júl. 1. 13:01
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
hat te beteg vagy.... mi a jók.-----rvaf.--------szomért vagy még mindig vele?????
2013. júl. 1. 13:14
 5/17 Emberek ***** válasza:

nálunk a családban terjed egy olyan mondás, hogy aki egyszer megüt egy lányt/nőt, az máskor is meg fogja tenni. és szerintem van benne valami..

itt az ideje, hogy véget vess ennek a kapcsolatnak, mert ennél jobb nem lesz

2013. júl. 1. 14:09
 6/17 anonim ***** válasza:

Jaj dehát nem hagyod ott, mert szereted ugye?

Majd én felvilagositalak. A barátod már nagyonsokszor megcsalt és amikor rájöttél, akkor többek között ezért is kikaptál. Ilyenkor az is szokott életbe lépni, hogy félsz otthagyni, mert megkeres és agyon ver. Igaz?

Kettőt kell tenned a változáshoz!

1.otthagyod, de k ___va sürgősen.

2. nyilvánosságra hozod. Ha lehet mindenkinek egyszerre monnd el! Ez az egy fegyvered van csak.

A barátnőmet is verte a régi fiúja, csak hogy nem akarja nyivanossagra hozni, mert még mindig fél. Engem meg szét b _sz az ideg mikor eszembe jut...

Ne hagyd hogy meg ussza...

2013. júl. 1. 14:38
 7/17 A kérdező kommentje:

koszi mindenkinek! :D igen! pont attol felek, hogy miutan elhagyom azert is megfog verni. es plussz meg attol is felek, hogy a kovetkezo kapcsolatomba is bele rontana.

Egyre tobbszor vert, meg tavaly nyar ota. igen tudom hogy k****rvara hulye vagyok, raadasul egyre tobbet marad ki munka utan.. pl most is, epp azt irta hogy Saaajjjnos a kovetkezo busszal jon, mert tomve volt a busz, kimentem a buszmegallohoz es nem volt az annyira tomve.. -.- csak szeretne felre kefelni, de hat ha ezt akarja felolem, tegye meg.. de viszont en most lepek, es csomagolom a cuccom, mert elhagyom egy szo nelkul. :D tudni kell itt 120 kg emberrol van szo.. majd meg jelzek a tovabbiakrol. koszonom megegyszer az eddigi valaszoloknak!

2013. júl. 1. 17:50
 8/17 anonim ***** válasza:

Menny a szüleidhez vagy valakihez. Most sokáig ne legyél egymagad akármien lakáson, mert utánad fog menni és minden marad a régi.

Örülök, hogy te legalább otthagyod. Nagyon kevésnő tesz ilyet. Nefeledd, amiket korábban irtam. Kitartás!!!!!!

2013. júl. 1. 18:32
 9/17 Emberek ***** válasza:
igen egyetértek veled, hogy otthagyod, de én a helyedben a rendőrségre is elmennék, és feljelenteném testi sértés bűntette miatt
2013. júl. 1. 20:33
 10/17 A kérdező kommentje:
sziasztok! :D tegnap eszrevette hogy elpakoltam. vegulis nem volt ideges, de konyorgott hogy menjek vissza. most mondhat ram barki barmit, de teljesen hidegen hagyott a konyorgese. tegnap bele gondolvan hogy mennyi fajdalmaat okozott nekem, mint testi es mint lelki fajdalmat. most csak a jovomre nezve, egyenlore senki nem kell. ugyanis lehet hogy bele botlok egy hasonloba.
2013. júl. 2. 07:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!