Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

199303 kérdése:

Ti mit tennetek a helyembe?

Figyelt kérdés

a helyzet a kovetkezo. van egy baratom, eleg regota vagyunk mar egyutt. viszont a problema a kovetkezo eleg nagy tavolsag van kozottunk egy orszag hatara valaszt el minket egymastol, igy ugye eleg nehez tartani a kapcsolatot. egy ideje beszelgetek egy fiuval interneten jol elvagyunk jo fej kedvelem neha hianyzik is, hogy ha nem beszelunk. tudja, hogy baratom van viszont minden aron egy randit szeretne velem rengetegszer elmondja, hogy ha elobe is szimpi vagyok o szivesen jarna is velem. ti elmennetek talalkozni azert vele? ha igen akkor is csak mint baratok es maradnatok az eddigi nagyon nehez kapcsolatnal, vagy pedig tobbet talalkoznatok vele hatha masis lesz belole mint egyszeru baratsag.

bocsi, hogy ekezet nelkul. csak nincs a telefonomon.

2013. jún. 30. 20:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Most szereted a barátod, vagy nem?
2013. jún. 30. 20:29
 2/6 anonim ***** válasza:
Mivel szeretem a barátom, eszembe sem jutna mással találkozni. Ha te viszont annyira találkozni akarsz azzal a sráccal akkor legalább legyen gerinced és mond meg a pasidnak h mi a pálya.
2013. jún. 30. 20:31
 3/6 anonim ***** válasza:
először is ha megfordul a fejedben hogy más fiúkkal randizz ( márpedig megfordult különben nem érdekelne és nem írtad volna ide ki) akkor hagyd a fenébe a barátodat, mert nem szereted eléggé... másodszor, inkább most menjetek szét, mint később mert ennek a távkapcsolatnak előbb utóbb úgy is vége lesz.
2013. jún. 30. 20:32
 4/6 A kérdező kommentje:
szeretni szeretem ot. csak nagyon nehez a kapcsolat, amikor ugyvan, hogy vegre feljon hozzam mindig kitalal valamit, hogy ezert vagy azert nem tud jonni es ez igy megy mar egy egesz eve minimum. meg neha eleg furan viselkedik velem ahogy ir, ha meg megkerdezem hogy mi a baja akkor semmi. ha meg a kapcsolatunkrol lenne szo akkor tereli a temat.
2013. jún. 30. 20:44
 5/6 anonim ***** válasza:
ehhh.. hány éves vagy?
2013. jún. 30. 20:54
 6/6 A kérdező kommentje:
én 20
2013. jún. 30. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!